SUNDAO. Respiratia daoista si practica vindecarii

SUNDAO. Respiratia daoista si practica vindecarii

Editura Herald
25,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Terapia

Recenzie SUNDAO. Respiratia daoista si practica vindecarii

Sundao (Sun-do, Shinsundo, Kooksundo, Dahnhak) este o arta de vindecare traditionala daoista, o practica de pregatire a mintii si trupului pentru dezvoltare fizica, mentala si spirituala, o metoda care ne face capabili sa integram si sa armonizam intreaga noastra fiinta - minte, trup si spirit. Aceasta practica, ce are o istorie care dateaza de acum 9.700 de ani, combina o serie de pozitii fizice si metode de respiratie abdominala pentru a educa, echilibra si regla sistemul energetic intern al corpului (Ki/Qi). Aceasta practica a inflorit in Coreea antica in perioada celor Trei Regate (aproximativ 300-700 de ani i.Hr.).

Sundao consolideaza in corp energia Qi astfel incat toate bolile fizice, mentale si emotionale se pot vindeca. Mai mult, daca se practica regulat, sistemul imunitar devine mai puternic, facand fata oricaror viitoare amenintari. Ca program de antrenament regulat, Sundao poate imbunatati sanatatea, poate regla somnul, poate duce la cresterea rezistentei, la un metabolism mai eficient si la un ten mai luminos. Sundao este o tehnica in care se lucreaza cu energia vietii pentru a imbunatati sanatatea si armonia in trup, inima si spirit.

Cuprins

 1. Introducere 9
 2. Sundao şi Daoismul 15
 3. Macrocosmos şi Microcosmos: Destinul şi corpul uman 21
 4. Yin şi Yang, Teoria celor cinci elemente, Meridianele de acupunctură şi vindecarea 27
 5. Teoria Respiraţiei din Danchun-ul inferior şi cultivarea energiei 39
 6. Practicarea respiraţiei din Danchun-ul inferior 43
 7. Respiraţie profundă şi concentrare mentală 47
 8. Practica Sundao şi alchimia internă 53
 9. Caracteristicile psiho-spirituale ale celor cinci elemente şi relaţia lor cu sistemul de meridiane 63
 10. I Ching, Alchimia Daoistă şi cele douăsprezece meridiane 75
 11. Canalele meridiane şi simptomele blocajelor energetice 89
 12. Preceptele Sundao 227
Cartea "SUNDAO. Respiratia daoista si practica vindecarii" a fost publicata in categoria Religie si teologie / Spiritualitate si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Jae-Sheen Yu si a fost publicata de editura Herald. Se poate cumpara cartea SUNDAO. Respiratia daoista si practica vindecarii prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "SUNDAO. Respiratia daoista si practica vindecarii" este de 25 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-111-283-1
Pagini: 340
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: dao , sundao

Pret SUNDAO. Respiratia daoista si practica vindecarii

Produse similare si recomandari

Dao, Marele Luminator
Huai Nan Zi
20.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea SUNDAO. Respiratia daoista si practica vindecarii. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Jae-Sheen Yu

Deocamdata in afara de "SUNDAO. Respiratia daoista si practica vindecarii", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Jae-Sheen Yu.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter