Suflete pustii

Suflete pustii

Editura RAO
29,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Suflete pustii

După ce nu se mai văzuseră mulţi ani, Isabelle şi Jakob se întâlnesc la 11 septembrie 2001, în Berlin, la o petrecere. Se îndrăgostesc unul de altul, se căsătoresc şi se bucură de şansa de a pleca la Londra, unde Jakob - să fie mâna sorţii? să fie pura întâmplare? - urmează să ocupe un post la un cabinet de avocatură, post care îi era destinat unui coleg, decedat în atentatele de la World Trade Center.

Deşi se mută la Londra, Isabelle continuă să lucreze pentru o firmă din Berlin, specializată în grafică, şi se bucură de trepidanta viaţă din capitala Marii Britanii, când mai sunt câteva săptămâni până la izbucnirea Războiului din Irak. Cei doi au tot ce şi-ar putea dori un cuplu tânăr, de succes, şi totuşi li se pare că nu au nimic. Plini de dorinţe şi fără a şti ce ar trebui să facă de fapt, cei doi văd cum viaţa lor începe să plutească în derivă.

Jakob este fascinat de şeful lui, Isabelle este atrasă de dealerul Jim. Iubirea şi violenţa îşi fac simţită prezenţa şi Sara, fata din vecini, devine victima lor. În acest roman, Katharina Hacker redă povestea unor tineri care au peste treizeci de ani şi dispun de toate căile pentru a se feri ei înşişi de tot ce este rău şi pentru a-i proteja pe cei din jurul lor, dar nu sunt în stare s-o facă, pentru că nu sunt capabili să-i înţeleagă pe ceilalţi şi nici să ia decizii.

Cartea "Suflete pustii" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 29.12.2017. A fost scrisa de Katharina Hacker si a fost publicata de editura RAO. Se poate cumpara cartea Suflete pustii prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Suflete pustii" este de 29.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: decembrie 2011
ISBN: 9786066090414
Pagini: 314
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Suflete pustii

Produse similare si recomandari

Da, iubito
Mary Scott
5.00 RON
Golful Havana
Martin Cruz Smith
34.90 RON
Un alt inceput
Barbara Taylor Bradford
22.00 RON
Intre razboi si pace
Mircea Malita
19.90 RON
Barbati si alte catastrofe
Kerstin Gier
19.90 RON
Mesaje misterioase
Mary Higgins Clark
33.90 RON
Cartea inceputurilor
Charles Panati
28.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Suflete pustii. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Katharina Hacker

Deocamdata in afara de "Suflete pustii", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Katharina Hacker.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter