Succesiunea statelor in dreptul international : Caz particular - Republica Moldova

Succesiunea statelor in dreptul international : Caz particular - Republica Moldova

29,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Monografii

Recenzie Succesiunea statelor in dreptul international : Caz particular - Republica Moldova

Iniţiativa autorului, de a readuce în atenţie această temă - una dintre cele mai complexe ale dreptului internaţional contemporan -, de a expune şi analiza cu o mare claritate şi profunzime noutăţile intervenite ca urmare a codificării normelor juridice care tratează aceste chestiuni, efectele lor, precum şi opiniile nou apărute în doctrină, este extrem de binevenită.

De o mare utilitate şi interesantă, în opinia noastră, este examinarea în partea finală a lucrării a cazului Republicii Moldova, care ne oferă, de asemenea, numeroase date şi informaţii care nu au fost în circuitul public până în prezent.

Doresc să-i adresez autorului cele mai calde felicitări pentru lucrarea sa, atât de bine documentată şi argumentată, care are o certă valoare ştiinţifică şi o mare utilitate practică pentru cei interesaţi de dreptul şi relaţiile internaţionale. - Ambasador Ioan Maxim

Cartea "Succesiunea statelor in dreptul international" a fost publicata in categoria Drept si legislatie / Drept comunitar si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 01.01.2018. A fost scrisa de Titus Corlatean si a fost publicata de editura Universul Juridic. Se poate cumpara cartea Succesiunea statelor in dreptul international prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Succesiunea statelor in dreptul international" este de 29 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-127-706-6
Pagini: 276
Format: 14,5 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Succesiunea statelor in dreptul international : Caz particular - Republica Moldova

Produse similare si recomandari

TVA intracomunitar. Frauda carusel. Rambursarea TVA
Dragos Patroi, Florin Cuciureanu
19.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Succesiunea statelor in dreptul international : Caz particular - Republica Moldova. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Titus Corlatean

Pe langa "Succesiunea statelor in dreptul international : Caz particular - Republica Moldova", autorul Titus Corlatean a publicat si Executarea hotararilor Curtii Europene a Drepturilor Omului.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter