Sub semnul stelei de foc - seria Cavalerii de Smarald, vol.I

Sub semnul stelei de foc - seria Cavalerii de Smarald, vol.I

Editura RAO
35,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Numar de pagini : 400; ISBN : 9789731039930

Recenzie Sub semnul stelei de foc - seria Cavalerii de Smarald, vol.I

În primul volum al seriei, Anne Robillard ne dezvăluie o lume de mult uitată, plină de magie, în care şapte Cavaleri cu daruri speciale trebuie să-şi unească puterile şi curajul pentru a proteja popoarele din Enkidiev împotriva lui Amecareth, Împăratul Negru.

Facem, de asemenea, cunoştinţă cu micuţa prinţesă Kira, în vârstă de doar doi ani, al cărei destin ar putea schimba lumea. Pentru a proteja regatele de pe continentul Enkidiev de invazia lui Amecareth, Împăratul Negru de dincolo de Ocean, Regele de Smarald trebuie să reînvie un neam de cavaleri.

Şase bărbaţi ţi o femeie cu puteri mistice şi talente speciale devin noii Cavaleri de Smarald. După ce îşi termină pregătirea, soldaţii fermecaţi sunt pregătiţi de luptă. Dar tocmai atunci soseţte la castel Regina Fan de Shola, solicitând o audienţă cu Smarald Întâiul.

Ea i-o va lăsa regelui în grijă pe Kira, ştiind foarte bine ce rol important va avea neobişnuita copilă-prinţesă pentru viitorul omenirii.Wellan, conducătorul Cavalerilor de Smarald, se îndrăgosteşte de frumoasa regină. Dar Regatul Shola va cădea primul în faţa invadatorilor şi toată populaţia este ucisă, chiar şi regina...

Cartea "Sub semnul stelei de foc - seria Cavalerii de Smarald, vol.I" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura fantasy si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Anne Robillard si a fost publicata de editura RAO. Se poate cumpara cartea Sub semnul stelei de foc - seria Cavalerii de Smarald, vol.I prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Sub semnul stelei de foc - seria Cavalerii de Smarald, vol.I" este de 35.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Sub semnul stelei de foc - seria Cavalerii de Smarald, vol.I

Produse similare si recomandari

Zori de zi
Stephenie Meyer
54.99 RON
Legamantul incalcat
Michelle Paver
24.99 RON
Aici in taramul dragonilor
James Owen
49.90 RON
Avatar
Tui Shuterland
39.99 RON
Mai las-o moale cu fantomele
Megan Crewe
39.89 RON
Poltergeist - atacatori invizibili
Rodica Bretin
5.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Sub semnul stelei de foc - seria Cavalerii de Smarald, vol.I. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Anne Robillard

Pe langa "Sub semnul stelei de foc - seria Cavalerii de Smarald, vol.I", autorul Anne Robillard a publicat si Dragonii Imparatului Negru : Volumul II din seria Cavalerii de Smarald, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter