Studiul pozitiilor la vioara : Caietul II. Pozitia I

Studiul pozitiilor la vioara : Caietul II. Pozitia I

Editura Grafoart
16,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Studiul pozitiilor la vioara : Caietul II. Pozitia I

Cu cel de-al doilea caiet al Metodei de vioara de Robert Klenck se continua studiul pozitiei I la vioara.

Materialul didactic muzical se extinde, din punct de vedere tonal, cu exercitii tehnice si studii in toate tonalitatile majore si minore. Studiul acestora trebuie sa fie precedat de executia gamei si a arpegiilor de tonica si de septima de dominanta in care sunt scrise exercitiile si studiile, pregatind astfel intonatia lor pe baza tonala. In acest scop am adaugat, la tabloul gamelor majore si minore, arpegiile de tonica si de septima de dominanta aferente.

Pentru ca studiul intregului material sa fie minutios si pentru a obtine un randament cat mai bun in realizarea tehnicii si valorificarii continutului muzical, am indicat diverse modele de studiu, trasaturi de arcus, variante ritmice, precum si semne de dinamica corespunzatoare unei frazari muzicale naturale.

Cum materialul cuprins in Caietul II nu epuizeaza tratarea tutuor problemelor cantatului in pozitia I, profesorul Klenck recomanda lucrari de specialitate ce urmeaza a fi studiate paralel cu metoda lui, urmarind astfel o cat mai temeinica insusire a pozitiei I.

Este deci recomandabil ca elevul sa-si consolideze cunostintele si deprinderile cantatului in aceasta pozitie, parcurgand si alte materile: game, exercitii, studii, piese etc. Numai in felul acesta isi va asigura trecerea la studiul celorlalte pozitii. - Prof. Alexandru Theodorescu

Cartea "Studiul pozitiilor la vioara" a fost publicata in categoria Arta / Muzica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Robert Klenck si a fost publicata de editura Grafoart. Se poate cumpara cartea Studiul pozitiilor la vioara prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Studiul pozitiilor la vioara" este de 16 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-973-9054-74-4
Pagini: 77
Format: 20,5 x 28,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Studiul pozitiilor la vioara : Caietul II. Pozitia I

Produse similare si recomandari

Piese pentru pian
W. A. Mozart
14.00 RON
Studii pentru vioara
Rodolphe Kreutzer
20.00 RON
Metoda de chitara. Editia a II - a
Matteo Carcassi
25.00 RON
Manual de vioara. Volumul I
Ionel Geanta, George Manoliu
28.00 RON
Note despre muzica si note muzicale
Mircea Tiberian
27.25 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Studiul pozitiilor la vioara : Caietul II. Pozitia I. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Robert Klenck

Robert Klenck a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Studiul pozitiilor la vioara : Caietul I. Pozitia I, Studiul gamelor la vioara. Volumul I : Editie revizuita si adaugita + Anexa, Studiul gamelor la vioara. Volumul II : Editie revizuita si adaugita, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter