Studiul China

Studiul China

Editura Adevar Divin
39,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Vindeca

Recenzie Studiul China

In ciuda măsurilor luate, sănătatea Americii se degradează de la o zi la alta. Deşi cheltuim mai mulţi bani pe cap de locuitor pentru îngrijirea sănătăţii decât orice altă societate din lume, două treimi dintre americani sunt supraponderali, iar peste 15 milioane sunt diabetici, numărul lor crescând cu mare viteză. Bolile de inimă au o incidenţă la fel de mare ca acum treizeci de ani, iar războiul împotriva cancerului, declanşat în anii ‘70, s-a dovedit a fi un eşec lamentabil. Jumătate din americani au o problemă de sănătate care necesită prescrierea de medicamente în fiecare săptămână, şi peste 100 de milioane de americani au valori prea mari ale colesterolului.

Pentru ca lucrurile să fie şi mai rele, copiii şi tinerii americani tind să se îmbolnăvească începând de la vârste din ce în ce mai fragede. O treime din copiii americani sunt supraponderali sau prezintă riscul de a deveni supraponderali. Un număr din ce în ce mai mare dintre ei cad pradă unei forme de diabet care până nu demult putea fi găsită numai la adulţi, după care sunt îndopaţi cu medicamente.

Iar cauza tuturor acestor probleme este de fiecare dată aceeaşi: masa de dimineaţă, masa de prânz şi masa de seară.

Studiul China prezintă un mesaj clar şi concis de speranţă, risipind multe mituri şi dezinformări legate de starea de sănătate. Dacă doreşti să fii sănătos, schimbă-ţi dieta alimentară.

Cartea "Studiul China" a fost publicata in categoria Sanatate, nutritie, sport / Remedii naturiste si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Colin Campbell, Thomas M. Campbell II, si a fost publicata de editura Adevar Divin. Se poate cumpara cartea Studiul China prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Studiul China" este de 39 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-8080-75-8
Pagini: 528
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Studiul China

Produse similare si recomandari

Sanii
Liz Bestic
29.90 RON
Farmacia din gradina
Radu Stoianov
9.90 RON
Dieta Young pentru bolnavii de diabet
Robert O Young, Shelley Redford Young
25.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Studiul China. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Colin Campbell

Pe langa "Studiul China", autorul Colin Campbell a publicat si Studiul China : Cel mai complet ghid de studiu asupra nutritiei.

Thomas M. Campbell II

Deocamdata in afara de "Studiul China", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Thomas M. Campbell II.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter