Studii practice privind contabilitatea financiara a intreprinderii

Studii practice privind contabilitatea financiara a intreprinderii

Editura Contaplus
60,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Studii practice privind contabilitatea financiara a intreprinderii

Cartea "Studii practice privind contabilitatea financiara a intreprinderii" a fost publicata in categoria Economie / Contabilitate si finante si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Iulia Jianu, Popa Adriana Florina, Ileana Cosmina Pitulice, Mirela Nichita, si a fost publicata de editura Contaplus. Se poate cumpara cartea Studii practice privind contabilitatea financiara a intreprinderii prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Studii practice privind contabilitatea financiara a intreprinderii" este de 60 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-973-88845-6-4
Pagini: 358
Format: 18,5 x 26 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Studii practice privind contabilitatea financiara a intreprinderii

Produse similare si recomandari

Contabilitate in agricultura
Bavita Ilie, Madalina Dumitru, Ileana Cosmina Pitulice, Daniela Artemisa Calu, Popa Adriana Florina
50.00 RON
Valoarea justa. Concept contabil
Adela Diaconu
43.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Studii practice privind contabilitatea financiara a intreprinderii. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Iulia Jianu

Deocamdata in afara de "Studii practice privind contabilitatea financiara a intreprinderii", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Iulia Jianu.

Popa Adriana Florina

Popa Adriana Florina a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Contabilitate in agricultura : Abordari teoretice si practice, Codul fiscal in contextul integrarii europene, Contabilitate in agricultura, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Ileana Cosmina Pitulice

Pe langa "Studii practice privind contabilitatea financiara a intreprinderii", autorul Ileana Cosmina Pitulice a publicat si Contabilitate in agricultura : Abordari teoretice si practice, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Mirela Nichita

Pe langa "Studii practice privind contabilitatea financiara a intreprinderii", autorul Mirela Nichita a publicat si Studii practice privind aplicarea standardelor internationale de raportare financiara in Romania.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter