Structura sistemelor de calcul

Structura sistemelor de calcul

Editura Albastra
49,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Structura sistemelor de calcul

Aceastã carte trateazã o parte din proiectarea de ansamblu (sau arhitectura) si detaliile interne (sau structura) sistemelor de calcul.

Obiectivul sãu principal este de a pune la dispozitie bazele pentru întelegerea si evaluarea principiilor de proiectare ale sistemelor de calcul la un nivel accesibil. Cerintele preliminare pentru parcurgerea cãrtii sunt notiuni de bazã despre circuitele logice digitale si un curs introductiv de arhitectura calculatoarelor, cuprinzând reprezentarea numerelor, unitatea centralã de prelucrare si arhitectura setului de instructiuni.

Principalele subiecte tratate sunt urmãtoarele: tipuri de arhitecturi de calculatoare; indicatori de performantã pentru sistemele de calcul; etapele procesului de proiectare; introducere în limbajul de descriere VHDL; operaþii aritmetice cu numere întregi si numere reprezentate în virgula mobilã; memoria semiconductoare; tehnologii de memorii DRAM; memoria asociativã; memoria cache; memoria virtualã; sisteme pipeline de instructiuni; sisteme pipeline aritmetice; arhitecturi RISC; arhitectura MIPS; arhitectura SPARC; arhitectura PowerPC.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Structura sistemelor de calcul", publicata in 2 categorii, Calculatoare si internet / Baze de date, SQL, Calculatoare si internet / Sisteme de operare, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Zoltan Francisc Baruch si a fost publicata de editura Albastra. Se poate cumpara cartea Structura sistemelor de calcul prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Structura sistemelor de calcul" este de 49 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Pagini: 447
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Structura sistemelor de calcul

Produse similare si recomandari

Colectii de date
Valeriu Iorga
39.00 RON
Lectii de Access
A. Teodorescu
42.00 RON
Secrete Oracle 8
Edward Honour, Paul Dalberth, Ari Kaplan, Atul Metha
34.34 RON
Foxpro 2.6 sub Windows
G. Dima, M. Dima
24.43 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Structura sistemelor de calcul. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Zoltan Francisc Baruch

Deocamdata in afara de "Structura sistemelor de calcul", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Zoltan Francisc Baruch.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter