Strategii de responsabilizare a membrilor unei organizatii

Strategii de responsabilizare a membrilor unei organizatii

Editura Curtea Veche
Editia: 2
28,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Strategii de responsabilizare a membrilor unei organizatii

Responsabilizarea, unul dintre cele mai promiţătoare concepte de afaceri ale anilor ’80, este apreciat şi astăzi ca „uşor de zis, dar greu de făcut“. E clar că managerii doresc angajaţi care să-şi asume responsabilităţi, iar angajaţii doresc să se implice cât mai mult în activitatea companiilor. Undeva pe acest drum apar însă obstacole. Autorii cărţii de faţă analizează punerea în aplicare a strategiilor de responsabilizare, subliniind faptul că este vorba despre o nouă paradigmă managerială. Aplicarea acestui concept înseamnă, de fapt, trecerea de la cultura ierarhică a unei organizaţii la aceea bazată pe responsabilizare. Atitudinile, comportamentele şi modurile de relaţionare trebuie să se schimbe pentru ca o organizaţie, membrii echipelor şi liderii lor să păşească spre responsabilizare.

Cartea vă prezintă conceptele-cheie necesare acestui drum: cele trei strategii utile instituirii responsabilizării în organizaţie, cele trei etape ale procesului de aplicare a responsabilizării şi cadrul punerii în practică a acesteia. Autorii, specialişti renumiţi ai managementului contemporan, consideră că responsabilizarea este crucială pentru companiile care vor să fie competitive în lumea afacerilor de mâine.

Dintre cărţile lui Ken Blanchard, la Curtea Veche Publishing au mai apărut: Manager la minut/2001 (coautor Spencer Johnson), De la scop la realizare/2004 (coautor Jesse Stoner), Reţeta unui lider/2004 (coautor Marc Muchnick), Managementul şi valorile/2004 (coautor Michael O’Connor) şi Secretul/2005.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Strategii de responsabilizare a membrilor unei organizatii", publicata in 2 categorii, Economie / Cultura organizationala, Economie / Strategii economice, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Ken Blanchard si a fost publicata de editura Curtea Veche. Se poate cumpara cartea Strategii de responsabilizare a membrilor unei organizatii prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Strategii de responsabilizare a membrilor unei organizatii" este de 28 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2007
ISBN: 978-973-669-339-7
Pagini: 288
Format: 14,5 x 20,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Strategii de responsabilizare a membrilor unei organizatii

Produse similare si recomandari

Disciplina
Richard Templar
Managementul organizatiilor
D. S. Pugh, D. J. Hickson
15.00 RON
Dezvolta liderii din jurul tau
John Maxwell
12.50 RON
Gestiunea portofoliului de valori mobiliare. Editia a II-a
Victor Dragota, Mihaela Dragota, Lucian Tatu, Andreea Stoian, Eugen Mitrica
55.00 RON
Psihologie organizational-manageriala. Tendinte actuale
Eugen Avram, Cary L. Cooper
79.95 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Strategii de responsabilizare a membrilor unei organizatii. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Ken Blanchard

Ken Blanchard a publicat inca 9 carti prezente in libraria noastra, Bravo, balenuto!, Conducerea la un nivel superior : Blanchard despre leadership si crearea unor organizatii de inalta performanta, Cum sa formezi echipe de succes, De la scop la realizare, Leading at a higher level: blanchard on how to be a high performing leader, Managementul si valorile, Reteta unui lider, Secretul, Whale done, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter