Strada

Strada

Editura EuroPress
17,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Biblioteca Ideea Europeana

Recenzie Strada

„Va invit deci sa omagiem impreuna strada. Sa incercam sa configuram un eseu al zilelor noastre. Totul ne apartine si va da despre noi marturie. La tot ceea ce inseamna spectacolul strazii participam, constient sau inconstient. Totul intra in perspectiva celui care stie sa vada. Tot ceea ce a creat, a distrus, a afirmat si a contrazis omenirea (la fel ca si germenii viitorului ei), se afla expus sau ascuns la un colt de strada”. - Monica Voudouri-Savulescu

Cartea "Strada" a fost publicata in categoria Beletristica / Eseuri si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 28.12.2017. A fost scrisa de Monica Voudouri-Savulescu si a fost publicata de editura EuroPress. Se poate cumpara cartea Strada prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Strada" este de 17 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2007
ISBN: 978-973-1727-06-6
Pagini: 158
Format: 11 x 18 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Strada

Produse similare si recomandari

Religiile
Paul Poupard
12.00 RON
Viata pe un peron
Octavian Paler
34.90 RON
Slove rurale
Vasile DANCU
10.00 RON
Literatura in pericol
Tzvetan Todorov
14.90 RON
Din cronica filosofiei romanesti
Ion Petrovici
50.00 RON
Eseuri despre iubire si divinitate
Silviu Lupascu
20.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Strada. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Monica Voudouri-Savulescu

Deocamdata in afara de "Strada", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Monica Voudouri-Savulescu.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter