Stiu sa lucrez la... Geografie clasa a IV-a

Stiu sa lucrez la... Geografie clasa a IV-a

Editura Aramis
4,49 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul: 2009

Recenzie Stiu sa lucrez la... Geografie clasa a IV-a

Inaintea fiecărei ore de curs pregătiţi fişe de lucru pentru activităţi independente, în perechi sau pe grupe. Concepeţi, realizaţi, fotocopiaţi… Dar sunt zile în care nu mai aveţi idei sau timpul nu vă mai ajunge. Pentru aceste momente ale lecţiei, din dorinţa de a vă sprijini în nobila dumneavoastră muncă, editura Aramis vă pune la dispoziţie creaţiile unor autori deja cunoscuţi dumneavoastră. Setul Ştiu să lucrez la… cuprinde caiete – în format atractiv A5 – în paginile cărora veţi descoperi astfel de activităţi pentru fiecare disciplină de studiu în parte. Pentru toate conţinuturile din programă sunt concepute activităţi care vizează modurile de organizare a colectivului de elevi. Astfel, activităţile individuale, prevăzute cu spaţiu de lucru, sunt raportate direct la cerinţele unei ore de predare- învăţare, necesitând, ca timp de lucru, între 5 şi 10 minute. Pentru activităţile în perechi/ grup apar sugestii pe care le puteţi valorifica interdisciplinar, în cadrul oricărei ore de curs cu tematică apropiată. Materialele propuse de colegii dumneavoastră – rezultat al anilor de experienţă – sunt în conformitate cu programele şcolare în vigoare şi nu depind de nici un manual sau auxiliar, ceea ce vă permite să le utilizaţi la clasă independent de opţiunile dumneavoastră anterioare.

Colecţia Ştiu să lucrez la… cuprinde caiete de lucru pentru elevii claselor I-IV, concepute pentru fiecare disciplină de studiu în parte. Pentru toate conţinuturile din programă sunt concepute activităţi care vizează modurile de organizare a colectivului de elevi. Astfel, activităţile individuale, prevăzute cu spaţiu de lucru, sunt raportate direct la cerinţele unei ore de predare- învăţare, necesitând, ca timp de lucru, între 5 şi 10 minute. Sugestiile pentru activităţile în perechi şi cele în grup lasă la latitudinea cadrului didactic modalitatea de aplicare.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Stiu sa lucrez la... Geografie clasa a IV-a", publicata in 2 categorii, Suport scolar / Auxiliare cls. a IV-a, Suport scolar / Geografie, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Stefan Pacearca, Manuela Popescu, si a fost publicata de editura Aramis. Se poate cumpara cartea Stiu sa lucrez la... Geografie clasa a IV-a prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Stiu sa lucrez la... Geografie clasa a IV-a" este de 4.49 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Stiu sa lucrez la... Geografie clasa a IV-a

Produse similare si recomandari

Caiet de stiinte ale naturii. Clasa a IV - a
Claudia Aurora Morar, Simona Adriana Ilisiu
12.50 RON
Teste de istorie - clasa a IV-a
Mihaela Badragan, Geanina Radu
4.00 RON
 MATEMATICA clasa IV. CAIET PENTRU TIMPUL LIBER
Eugenia Sergentu, Carmen Abaza, Maria Zaharia
12.00 RON
Religie cultul ortodox, clasa a IV-a. Caietul elevului
A. Chirila, L. Teodorescu, I. Martin
8.91 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Stiu sa lucrez la... Geografie clasa a IV-a. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Stefan Pacearca

Stefan Pacearca a publicat inca 30 carti prezente in libraria noastra, Ştiu să lucrez la... Educaţie civică clasa a IV-a. Fişe, Ştiu să lucrez la...Educaţie civică clasa a III-a. Fişe, Cum sa fac macheta localitatii mele : Clasa a IV - a, Educatie tehnologica – caiet + planse, clasa a III-a, Educatie tehnologica. Caietul elevului. Clasa a III - a (15 planse incluse), Geografie – manual, clasa a IV-a, Matematica – manual, clasa a IV-a, Matematica clasa a IV-a. Caietul elevului. Partea a II-a, Matematica clasa a IV-a. Caietul elevului. Partea I-a, Matematica Culegere de exercitii si probleme pentru clasa a IV-a, Matematica, clasa a II-a. Caietul elevului. Partea a II-a, Matematica, clasa a II-a. Caietul elevului. Partea I-a, Matematica, clasa a III-a. Caietul elevului. Partea I-a , Matematica. Manual, clasa I, Set caiete Matematica pentru clasa a II-a (semestrele I si II), Set caiete Matematica pentru clasa a IV-a (semestrele I si II), Set caiete matematica pentru clasa I (semestrele I si II), Teri descopera lumea - activitati transdisciplinare pentru clasa a II-a, Teri incepe scoala-activitati transdisciplinare pentru clasa I, Educatie civica - manual pentru clasa a IV-a, Geografie clasa a IV-a. Caietul elevului, Ghidul invatatorului, clasa a III-a– Planificari calendaristice.Proiectarea unitatilor de invatare, Matematica – manual, clasa a II-a, Matematica – manual, clasa a III-a , Matematica clasa a III-a (manual limba germana), Matematica clasa a III-a. Caietul elevului. Partea a II-a, Matematica clasa I . Caietul elevului. Partea a II-a, Matematica clasa I. Caietul elevului. Partea I-a, Set caiete Matematica pentru clasa a III-a (semestrele I si II), Stiinte ale naturii. Manual pentru clasa a III-a, dintre care primele 19 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Manuela Popescu

Manuela Popescu a publicat inca 6 carti prezente in libraria noastra, Atlas – Geografia României, clasa a IV-a, Cum sa fac macheta localitatii mele : Clasa a IV - a, Geografie – manual, clasa a IV-a, Atlas de geografie a Romaniei, pentru clasa a IV-a, Geografie clasa a IV-a. Caietul elevului, Mic dictionar de geografie a Romaniei, dintre care primele 3 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter