Stiti sa circulati corect? : Educatie rutiera pentru prescolari

Stiti sa circulati corect? : Educatie rutiera pentru prescolari

Editura Aramis
7,50 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2010; Numar de pagini : 40; Format : 210 x 270 mm; ISBN : 978-973-679-749-1

Recenzie Stiti sa circulati corect? : Educatie rutiera pentru prescolari

Respectarea regulilor de circulaţie nu este o opţiune, ci o obligativitate care trebuie deprinsă şi asumată de la cele mai fragede varste.

Prin desene deosebite, prin jocuri pline de creativitate şi prin exerciţii inedite, materialul de faţă se constituie într-un foarte util instrument de studiu.

Cartea "Stiti sa circulati corect?" a fost publicata in categoria Manuale scolare (materie) / Educatie Civica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Cornelia Jalba, Stefania Antonovici, si a fost publicata de editura Aramis. Se poate cumpara cartea Stiti sa circulati corect? prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Stiti sa circulati corect?" este de 7.5 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Stiti sa circulati corect? : Educatie rutiera pentru prescolari

Produse similare si recomandari

Educatie civica – manual, clasa a III-a
Dumitra Radu, Gherghina Andrei
19.00 RON
Educatie civica – manual, clasa a IV-a
Cleopatra Mihailescu, Tudora Pitila
19.00 17.10 RON
Educatie civica, clasa a III-a. Caietul elevului
Dumitra Radu, Gherghina Andrei
8.91 RON
Cultura civica. Manual clasa a VII - a
Elena Nedelcu, Ecaterina Morar
14.90 RON
Cultura civica si antreprenoriala. Manual clasa a IX-a
Doina Mariana Stoica, Mihai Nedelcu, Elena Nedelcu
12.00 RON
Educatie civica. Caietul elevulu, clasa a IV-a
Cleopatra Mihailescu, Tudora Pitila
9.50 RON
Ursuletul merge la scoala - Educatie civica
Gabriela Chiorean, Mihaela Antohe
5.60 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Stiti sa circulati corect? : Educatie rutiera pentru prescolari. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Cornelia Jalba

Cornelia Jalba a publicat inca 13 carti prezente in libraria noastra, Activitati matematice - grupa mare pregatitoare 5-6 ani, Activitati matematice - grupa mare pregatitoare 6-7 ani, Activitati matematice - grupa mica 3-4 ani, Alege si potriveste (joc didactic), Cunoasterea mediului - grupa mare - pregatitoare 5-6 ani, Fise pentru aplicarea metodei proiectelor. Partea a II-a, Fise pentru aplicarea metodei proiectelor. Partea I, Jocuri didactice pentru activitatile matematice din gradinita, Matematica pentru cei mici (4-5 ani), Ne pregatim de scoala, Educatia ecologica in gradinita, Obiceiuri si traditii de Craciun, Povestim dupa ilustratii (planse), dintre care primele 10 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Stefania Antonovici

Stefania Antonovici a publicat inca 30 carti prezente in libraria noastra, Activitati matematice - grupa mare pregatitoare 5-6 ani, Activitati matematice - grupa mare pregatitoare 6-7 ani, Activitati matematice - grupa mica 3-4 ani, Alege si potriveste (joc didactic), Caiet de lucru pentru educatoare : grupa mijlocie 4-5 ani (evaluarea si observarea dezvoltarii copiilor prescolari), Caiet de lucru pentru educatoare : grupa mica 3-4 ani (evaluarea si observarea dezvoltarii copiilor prescolari), Cunoasterea mediului - grupa mare - pregatitoare 5-6 ani, Cunoasterea mediului cu Rita-Gargarita si Greierasul Albastru : Caiet pentru grupa mijlocie 4-5 ani, Cunoasterea mediului cu Rita-gargarita si Greierasul Albastru : Caiet pentru grupa mica 3-4 ani, Educarea limbajului - extindere. Indrumator pentru educatoare, Educarea limbajului cu Rita-Gargarita si Greierasul Albastru : Caiet pentru grupa mijlocie 4-5 ani, Educarea limbajului cu Rita-Gargarita si Greierasul Albastru : Caiet pentru grupa mica 3-4 ani, Fise pentru aplicarea metodei proiectelor. Partea a II-a, Fise pentru aplicarea metodei proiectelor. Partea a III-a, Fise pentru aplicarea metodei proiectelor. Partea I, Invatam sa numaram 5-7 ani, Jocul literelor si al cuvintelor (4-7 ani) - planse, Jocuri - exercitiu pentru activitati alese, Jocuri didactice pentru activitatile matematice din gradinita, Jocuri interdisciplinare , Jocuri si activitati alese, Matematica pentru cei mici (4-5 ani), Ne pregatim de scoala, Povestea literelor : Nivel 2, 5-7 ani , Educatia Fizica in gradinita, Activitati matematice cu Rita-Gargarita si Greierasul Albastru : Caiet pentru grupa mijlocie 4-5 ani, Activitati matematice cu Rita-Gargarita si Greierasul Albastru : Caiet pentru grupa mica 3-4 ani, Aplicatii ale metodei proiectelor - Ghid pentru educatoare, Obiceiuri si traditii de Craciun, Povestim dupa ilustratii (planse), dintre care primele 24 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter