Stingerea : Vampirii din Morganville. Volumul 7

Stingerea : Vampirii din Morganville. Volumul 7

Editura Leda
36,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Volumul 7 din seria Vampirii din Morganville

Recenzie Stingerea : Vampirii din Morganville. Volumul 7

Maleficul Bishop nu mai stăpâneşte peste oraşul Morganville. Ca urmare, vampirii localnici au făcut concesii importante populaţiei umane. Cu nou-regăsitele lor libertăţi,

Claire Danvers şi prietenii ei aproape că încep să se simtă în largul lor…
Claire chiar poate să se concentreze asupra studiilor, iar prietena ei, Eve, este primită în compania teatrală locală.

Numai că, atunci când una dintre colegele ei de scenă dispare, după ce începuse să lucreze la un documentar de scurt-metraj, Eve se gândeşte la ce-i mai rău. Claire şi Eve descoperă curând că proiectul acestui film, al cărui subiect îl reprezintă chiar vampirii, este mai amplu şi mai primejdios decât ar fi bănuit cineva.

Cartea "Stingerea" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura fantasy si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Rachel Caine si a fost publicata de editura Leda. Se poate cumpara cartea Stingerea prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Stingerea" este de 36.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-102-430-1
Pagini: 384
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Stingerea : Vampirii din Morganville. Volumul 7

Produse similare si recomandari

Abarat
Clive Barker
59.99 RON
Zori de zi
Stephenie Meyer
54.99 RON
Anticarul
Julian Sanchez
34.90 RON
Blestemul din Swoon
Nina Malkin
39.90 RON
Dragonul renegat vol. IV Tara Duncan
Sophie Audouin-Mamikonian
54.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Stingerea : Vampirii din Morganville. Volumul 7. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Rachel Caine

Rachel Caine a publicat inca 5 carti prezente in libraria noastra, Aleea intunericului : Vampirii din Morganville. Volumul 3, Banchetul nebunilor : Vampirii din Morganville. Volumul 4, Carpe Corpus : Vampirii din Morganville. Volumul 6, Domnia haosului : Vampirii din Morganville. Volumul 5, Casa de sticla : Vampirii din Morganville. Volumul 1, dintre care primele 4 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Vampirii din Morganville

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter