Stiintele naturii. Caiet de lucru : Clasa a IV - a

Stiintele naturii. Caiet de lucru : Clasa a IV - a

Editura Booklet
12,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Stiintele naturii. Caiet de lucru : Clasa a IV - a

Caietul de lucru pentru Stiintele naturii se adreseaza elevilor de clasa a IV - a si este un ghid extrem de util atat in clasa, prin sintetizarea notiunilor dobandite la orele de stiintele naturii, cat si individual, la realizarea temelor.

Lucrarea prezinta materia progresiv, in capitole bine structurate si adaptate nivelului de intelegere al unui elev de clasa a IV - a. Exercitiile au un grad mare de varietate si interactivitate si sunt insotite de desene sugestive, ce ii vor ajuta pe elevi sa inteleaga si sa realizeze sarcinile cerute.

Activitatile propuse vizeaza elementele mediului inconjurator, fenomenele si resursele naturale, sistemul solar, precum si notiuni de educatie ecologica. Parcurgerea acestora ii va ajuta pe scolari atat in obtinerea unor calificative bune la clasa, cat si la imbogatirea culturii generale.

Cartea "Stiintele naturii. Caiet de lucru" a fost publicata in categoria Suport scolar / Auxiliare cls. a IV-a si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Cristina Iordache, Maria Ionescu, si a fost publicata de editura Booklet. Se poate cumpara cartea Stiintele naturii. Caiet de lucru prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Stiintele naturii. Caiet de lucru" este de 12 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-590-043-1
Pagini: 80
Format: 16,5 x 23,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Stiintele naturii. Caiet de lucru : Clasa a IV - a

Produse similare si recomandari

Cum sa ne hranim sanatos. Clasa a IV - a
Lygia Alexandrescu
9.00 RON
Limba Franceza - Caietul elevului - cls. a IV-a
Anca Badita, Victorita Iliescu
6.00 RON
Matematica clasa a IV-a. Caietul elevului. Partea I-a
Stefan Pacearca, Mariana Mogos
8.91 RON
Ştiu să lucrez la... Educaţie civică clasa a IV-a. Fişe
Stefan Pacearca, Roxana Gavrila
4.49 RON
Ştiu să lucrez la... Istorie clasa a IV-a. Fişe
Cleopatra Mihăilescu, Tudora Pitila
6.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Stiintele naturii. Caiet de lucru : Clasa a IV - a. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Cristina Iordache

Cristina Iordache a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Invatam matematica cu Ari si prietenii lui : Clasa a II - a, Invatam matematica cu Mat si Lea : Clasa a IV - a, Stiintele naturii. Caiet de lucru : Clasa a III - a, toate fiind pe stoc si pot fi expediate imediat., dintre care primele 3 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Maria Ionescu

Pe langa "Stiintele naturii. Caiet de lucru : Clasa a IV - a", autorul Maria Ionescu a publicat si Stiintele naturii. Caiet de lucru : Clasa a III - a, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter