Stelute crosetate - Idei Creative vol. 58

Stelute crosetate - Idei Creative vol. 58

Editura Casa
12,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Volumul 58 din seria Idei creative

Recenzie Stelute crosetate - Idei Creative vol. 58

În zilele noastre croşetatul a redevenit o activitate la modă nu doar pentru confecţionarea îmbrăcămintei, ci şi a obiectelor decorative pentru locuinţă. Steluţele mici, albe ca zăpada,
vor deveni decoraţiuni nelipsite la sărbătorile noastre.

Cu steluţe croşetate se pot decora nu doar brazii de Crăciun, ci şi vitrinele şi ferestrele, iar lipindu-le pe cartoane colorate se pot realiza felicitări deosebite.

Pe baza descrierilor şi a şabloanelor explicite din această carte se pot croşeta decoraţiuni minunate pentru bradul de Crăciun.

Cartea "Stelute crosetate - Idei Creative vol. 58" a fost publicata in categoria Ghiduri si carti practice / Ghiduri si carti practice si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 30.12.2017. A fost scrisa de Laszlona Dombauer si a fost publicata de editura Casa. Se poate cumpara cartea Stelute crosetate - Idei Creative vol. 58 prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Stelute crosetate - Idei Creative vol. 58" este de 12.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 9786068189390
Pagini: 32
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Stelute crosetate - Idei Creative vol. 58

Produse similare si recomandari

Sisteme de irigare
Jan Tuma
39.90 RON
Fara risc nu exista castig
Roger Fritz
21.00 RON
Masti pictate - Idei Creative vol. 6
E. Schlitt, N. Wolfganger Von Kleist
12.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Stelute crosetate - Idei Creative vol. 58. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Laszlona Dombauer

Deocamdata in afara de "Stelute crosetate - Idei Creative vol. 58", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Laszlona Dombauer.

Idei creative

Stelute crosetate - Idei Creative vol. 58
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter