Start mit Deutch. Vocabular, expresii, jocuri

Start mit Deutch. Vocabular, expresii, jocuri

Editura Corint
19,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Start mit Deutch. Vocabular, expresii, jocuri

Tot mai mulţi copii sunt interesaţi să înveţe limba germană. La vârsta lor o limbă străină se învaţă cel mai uşor. Start mit Deutch. Vocabular, expresii, jocuri este o lucrare concepută special pentru preşcolari şi pentru copiii din primele clase. Organizată pe teme esenţiale, cartea are 15 capitole, cum sunt: „Familia mea”, „Corpul şi înfăţişarea”, „Zilele săptămânii”, „Să numărăm”, „Florile”, „Mesele zilei” ş.a.

Conţinutul bogat ilustrat, poeziile şi jocurile atractive îi ajută pe copii să aprofundeze în mod interactiv cunoştinţele de limbă germană şi să avanseze rapid în învăţarea acestei limbi.

Nicoleta Stroie - este profesoară de limba germană şi limba engleză. A predat atât la copii cât şi la adulţi. Totodată, a realizat numeroase traduceri, printre care:  Arta persuasiunii  de Juliet Erickson, Editura Curtea Veche, Noua ameninţare mondială de James F. Dunnigan, Editura Curtea Veche, Şi orchestra cânta... de Cristopher Ward, Editura All.

Cartea "Start mit Deutch. Vocabular, expresii, jocuri" a fost publicata in categoria Limbi straine / Germana si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Nicoleta Stroie si a fost publicata de editura Corint. Se poate cumpara cartea Start mit Deutch. Vocabular, expresii, jocuri prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Start mit Deutch. Vocabular, expresii, jocuri" este de 19.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-135-654-9
Pagini: 64
Format: 20,5 x 26 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Start mit Deutch. Vocabular, expresii, jocuri

Produse similare si recomandari

Invata repede germana
Fiona Chandler, Katie Daynes, Nicole Irving
29.90 RON
Invata germana
19.90 RON
Germana pentru incepatori
Maxim Popp
15.26 RON
Vocabularul limbii germane
Bruno Cazauran
34.90 RON
Germana pentru incepatori cu CD
Angelika Lundquist-Mog
44.69 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Start mit Deutch. Vocabular, expresii, jocuri. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Nicoleta Stroie

Deocamdata in afara de "Start mit Deutch. Vocabular, expresii, jocuri", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Nicoleta Stroie.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter