Stapanul cantecelor

Stapanul cantecelor

Editura Nemira
33.90 23.31 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

ISBN: 978-973-143-250-2; Numar pagini: 448; Numar volume: 1; Format: Buzunar 107 x 178 mm; Aparitie: Nov 2008
Colectia: Nautilus SF

Recenzie Stapanul cantecelor

Premiul Hamilton-Brackett Memorial, 1981

A pierit de mult epoca războaielor sângeroase. Civilizaţia galactică este unită acum pentru prima oară sub aceeaşi flamură, aceea a sângerosului împărat Mikal. Singura instituţie care nu şi-a vândut sufletul împăratului este milenara Casă a Cântecelor, care formează, la adăpost de toate puterile, cântareţi fabuloşi ce ştiu să-i emoţioneze la cel mai înalt grad pe cei care îi ascultă. Deşi impresionează pe oricine, Privighetorile pot fi înţelese numai de cei ale căror suflete vibrează cu muzica aceea, cea mai puternică dintre toate.

Esste, un căutător al Casei Cântecelor, îl descoperă pe tânărul Ansset, pe care îl formează pentru a deveni Privighetoarea împăratului Mikal. El va fi atunci în centrul comploturilor care vor hotărî viitorul întregului Imperiu.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Stapanul cantecelor", publicata in 3 categorii, Beletristica / Premii literare, Beletristica / Literatura americana, SF / Orson Scott Card, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Orson Scott Card si a fost publicata de editura Nemira. Se poate cumpara cartea Stapanul cantecelor prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Stapanul cantecelor" este de 23.31 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Stapanul cantecelor

Produse similare si recomandari

EUROPA
Tim Parks
39.89 RON
Jocul lui de Niro
Rawi Hage
39.89 RON
Animalul inimii
Herta Muller
22.95 RON
Crimele din Betleem
Matt Baynon Rees
25.07 RON
Vanzatorul de trecuturi
Jose Eduardo Aqualusa
35.90 RON
Memorii ale unui batran crocodil
Tennessee Williams
32.99 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Stapanul cantecelor. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Orson Scott Card

Orson Scott Card a publicat inca 12 carti prezente in libraria noastra, Amintirea pamantului, Chemarea Pamantului, Copiii mintii, Jocul lui Ender, Navele pamantului, Umbra hegemonului, Umbra lui Ender, Umbra marionetelor, Umbra uriasului, Vorbitor in numele mortilor, Wyrm, Xenocid.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter