Stapanii din umbra

Stapanii din umbra

Editura Meteor Press
29,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Istorie

Recenzie Stapanii din umbra

Aceasta extraordinara carte de investigatie scoate la lumina colaborarea de culise dintre guverne, servicii secrete, mari corporatii, traficanti de droguri si „teroristi”, care,  pe de o parte, a captusit buzunarele elitei, iar pe de alta, a contribuit profund la distrugerea suveranitatii statelor in favoarea unor module economice mai eficiente, care nu tin insa cont de Constitutia SUA si de Declaratia drepturilor omului.

Cartile se fac in spatele usilor inchise, de unde jucatorii, Stapanii din umbra, creeaza „realitatea”, inventand baieti buni si baieti rai, jucand un joc masluit pentru putere, profit si... viitorul nostru.

  • Droguri – Comertul cu droguri sustine cea mai mare piata neagra din lume, alimentandu-i pe Stapanii din umbra cu fonduri cu care pot corupe institutiile noastre financiare si civice.
  • Diamante - Pot fi vandute usor pe piata internationala, deoarece sunt usor de transportat si greu de gasit. In plus, urmele financiare ale comertului cu diamante sunt practic inexistente.
  • Bani murdari - Stapanii din umbra ii folosesc pentru a spori profiturile, a achizitiona companii, a detine trusturi de presa, a cumpara guverne, a finanta terorismul si a subventiona razboaie.
  • Victor Bout - Supranumit „Traficantul Mortii”, a fost etichetat drept intruchiparea raului, neintrecut decat de Osama bin Laden. Ancheta autorului, care a beneficiat, intr-un mod fara precedent, de acces la dosarele personale si de afaceri ale lui Bout, a devoalat una dintre cele mai sinistre si mai uluitoare inselatorii din ultimii ani.

Daniel Estulin este un jurnalist de investigatii rasplatit cu multe premii si autorul bestsellerului Clubul Bilderberg. Conducerea secreta a lumii. Estulin a aparut in emisiunea de televiziune a lui Jesse Ventura Teoria conspiratiei si in DVD-ul ENDGAME: Blueprint for Global Enslavement. Este un excelent orator si a fost invitat in nenumarate emisiuni de interviuri. In prezent, locuieste in Thailanda.

Cartea "Stapanii din umbra" a fost publicata in categoria Istorie / Diverse si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Daniel Estulin si a fost publicata de editura Meteor Press. Se poate cumpara cartea Stapanii din umbra prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Stapanii din umbra" este de 29 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-728-558-4
Pagini: 448
Format: 14,5 x 21 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Stapanii din umbra

Produse similare si recomandari

Istoria corpului
Alain Corbin, Jean-Jeacques Courtine, Georges Vigarello
119.00 RON
America : Descoperire, Colonizare
Corneliu Nicolescu
25.00 RON
America : Independenta, Secesiune
Corneliu Nicolescu
25.00 RON
USLA in stare de hipnoza
Marian Romanescu
35.00 RON
Istoria anarhismului
Jean Preposiet
34.90 RON
Dacia in autorii clasici
G. Popa-Lisseanu
15.26 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Stapanii din umbra. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Daniel Estulin

Pe langa "Stapanii din umbra", autorul Daniel Estulin a publicat si Clubul Bilderberg : Conducerea secreta a lumii.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter