SQL  : Dialecte DB2, Oracle, PostgreSQL si SQL Server editia a II - a

SQL : Dialecte DB2, Oracle, PostgreSQL si SQL Server editia a II - a

Editura Polirom
87,95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2009; Numar de pagini : 880; ISBN : 978-973-46-1339-7

Recenzie SQL : Dialecte DB2, Oracle, PostgreSQL si SQL Server editia a II - a

Editia a II-a revazuta si adaugita

Actualizata in conformitate cu versiunile recente ale standardului SQL si imbogatita cu doua dialecte foarte populare, lucrarea se adreseaza celor interesati de folosirea bazelor de date, constituind o importanta sursa de informatii atit pentru profesionistii din firmele/compartimentele IT, cit si pentru studentii la informatica, informatica economica, automatica si calculatoare. Sint prezentate implementarile a patru dintre cele mai populare servere de baze de date – IBM DB2, Oracle, PostgreSQL si Microsoft SQL Server –, precum si exemple practice pentru utilizatorii care doresc sa obtina informatii dintre cele mai diverse din bazele de date la care au acces. Volumul cuprinde numeroase probleme cu nivel diferit de dificultate, analogii si solutii detaliate, fiind atit un ghid de initiere in cele mai importante aspecte ale interogarii bazelor de date, cit si un suport pentru perfectionare.

Cuprins:
Despre bazele de date • Modelul relational de organizare a datelor • Standarde si dialecte SQL. Tipuri de date. Crearea tabelelor si modificarea continutului • Tabele temporare si virtuale • Scheme, obiecte si utilizatori • SQL dinamic

Cartea "SQL " a fost publicata in categoria Calculatoare si internet / Baze de date, SQL si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Marin Fotache si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea SQL prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "SQL " este de 87.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret SQL : Dialecte DB2, Oracle, PostgreSQL si SQL Server editia a II - a

Produse similare si recomandari

SQL
Fehily Chris
31.41 RON
Lectii de Access
A. Teodorescu
42.00 RON
Structura sistemelor de calcul
Zoltan Francisc Baruch
49.00 RON
Totul despre Microsoft SQL Server 7.0
Stephen Wynkoop
48.07 RON
Transmisia si criptarea datelor
Otilia Cangea
18.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea SQL : Dialecte DB2, Oracle, PostgreSQL si SQL Server editia a II - a . Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Marin Fotache

Marin Fotache a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Proiectarea bazelor de date. Normalizare si postnormalizare. Implementari SQL si Oracle, SQL. Dialecte DB2, Oracle si Visual FoxPro.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter