Spovedanie pentru invinsi trecut si viitor BPT

Spovedanie pentru invinsi trecut si viitor BPT

Editura Art
13,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Biblioteca pentru toti

Recenzie Spovedanie pentru invinsi trecut si viitor BPT

Toate aceste "pagini autobiografice", asumat "neliterare", dar continand o literatura confesiva de cea mai buna calitate, vin sa configureze datele unui profil existential neobisnuit si ale unei atitudini etice, ideologice si artistice. Ele alcatuiesc, de asemenea, un segment distinct al literaturii istratiene - o literatura a razvratirii generoase - avand in centru un protagonist identificat fara rest autorului de pe coperta.

Nu mai avem de-a face nici cu autobiografia mascata din ciclul Viata lui Adrian zografi, nici cu eposul eroic al romanelor despre haiduci sau cu fabulosul oriental din Chira Chiralina si Nerantula, ci cu un Panait Istrati ce-si rememoreaza, cu onestitate si autenticitate, traseul picaresc al "formarii" personalitatii sale de autodidact: de la anii petrecuti "la stapan" sau in porturi pana la debutul publicistic si literar. Si, mai departe, pana la eliberarea de iluziile Revolutiei mondiale. Un credo exemplar, plin de vitalitatea salbatica, rebela a Orientului balcanic, si animat de aspiratia nelimitata catre eliberarea oprimatilor de pretutindeni. - Paul Cernat

Cartea "Spovedanie pentru invinsi trecut si viitor BPT" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura romana si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 27.12.2017. A fost scrisa de Panait Istrati si a fost publicata de editura Art. Se poate cumpara cartea Spovedanie pentru invinsi trecut si viitor BPT prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Spovedanie pentru invinsi trecut si viitor BPT" este de 13.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-124-732-8
Pagini: 275
Format: 12,5 x 20,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Spovedanie pentru invinsi trecut si viitor BPT

Produse similare si recomandari

Rezervatia
Cristina Ispas
1.56 RON
Drumul furnicilor
Constantin Abaluta
10.00 RON
Psaltirea in versuri
Dosoftei
13.00 RON
Tigara unui viitor de paie
Marius Ghilezan
19.90 RON
Craii de Curtea-Veche
Mateiu I. Caragiale
14.00 RON
 Istoria societatii scriitorilor romani
Teodor Vargolici
7.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Spovedanie pentru invinsi trecut si viitor BPT. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Panait Istrati

Panait Istrati a publicat inca 14 carti prezente in libraria noastra, Chira Chiralina, Chira Chiralina. Povestiri : Cartea de acasa vol. 15, Ciulinii Baraganului, Nerantula, Chira Chiralina , Chira Chiralina (audiobook), Chira Chiralina. Codin. Ciulinii Baraganului (BPT), Ciulinii Baraganului , Mediterana, Nerantula. Codin : Cartea de acasa vol. 29, Scrieri esentiale volumele i-v, Trei decenii de publicistica. Volumul II : Intre banchet si ciomageala 1919-1929, Trei decenii de publicistica. Volumul III : Scrisoare deschisa oricui, Umbre ratacitoare, dintre care primele 4 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter