Spovedania

Spovedania

21,80 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Roman Fiction

Recenzie Spovedania

Nu am folosind trăind, mai bine ori mai rău. Dacă voi – oameni şi oameni – nu mă trăiaţi, oboseam, căci trăindu-mă numai pe mine, în rătăcire şi arderea de-a surda, aveam să trec prin viaţă fără nicio urmă, sau cum zic înţelepţii, dacă viaţa nu are un ţel, o nobilitate omenească, în van ţi-o mai trăieşti – şi aş fi ajuns un om de nicăieri, un om al nimănui, fără glume, fără nume, um mai spune poetul; şi cum este de obicei orice om cunoscut în mică – marea lui comunitate, aş fi putut fi şi eu poate un om bun, milostiv, care să îi ajute cumva pe cei neputincioşi – nu suferind aşa prin suferinţele celorlalţi şi nu luând asupra-mi răutăţile şi destinele lor până la urma urmelor.

A fost dat să fie aşa, ca cel care nu se poate vieţui numai pe sine să intre în viaţa semenilor lui, cum-necum, şi să le facă prin scrisul lui cunoscute vieţile, în fel şi chip, cu mărturii ale timpului lor.

Aşa celor cărora le-am comunicat şi istoricizat trăirile, le încredinţez iertările mele nevinovate şi nefardate, precum şi dragostea mea faţă de aproapele, oricare ar fi el – omul acela dintodeauna şi de pretutindeni, fără de care n-aş fi putut trăi, învăţa ori scrie.

Cartea "Spovedania" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Marin Radu Mocanu si a fost publicata de editura Ideea Europeana. Se poate cumpara cartea Spovedania prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Spovedania" este de 21.8 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-606-8082-87-5
Pagini: 268
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Spovedania

Produse similare si recomandari

Fiul Arhanghelului Mihail
Allan Massie
29.90 RON
Ardath
Marie Corelli
16.35 RON
Papesa Ioana
Donna Woolfolk Croos
44.90 RON
Risc asumat
Robin Cook
24.99 RON
Lumea teatrului
Daisy Logan
5.00 RON
Aventura si provocare
Alice Harrison
7.00 RON
Povesti despre nebunia obisnuita
Charles Bukowski
39.99 RON
Obsesiile antihristilor moderni
Petre Dogaru
29.98 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Spovedania. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Marin Radu Mocanu

Marin Radu Mocanu a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Cenzura a murit, traiasca cenzorii, Scriitorii si puterea, Vremuri satanice.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter