Spiritualitatea tantrica. Vol. I

Spiritualitatea tantrica. Vol. I

Editura Ram
20,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Autor: OSHO

Recenzie Spiritualitatea tantrica. Vol. I

In vederea atingerii starii de beatitudine care marcheaza astfel inceputul eliberarii spirituale, Tantra Yoga urmareste sa foloseasca plenar si permanent toate starile si energiile fiintei (inclusiv cele latente) dar aceasta numai dupa ce, printr-o mutatie necesara le-a facut sa fie subliniate in energii benefice, divine.

Acest proces misterios de transmutatie launtrica se realizeaza prin intermediul iubirii infinite care face ca imposibilul sa devina cu usurinta posibil.

Spiritualitatea tantirica este o lucrare faimoasa, de o mare frumusete, plina de profunzime, care ne ajuta sa intelegem modalitatea in care putem ajunge la realizarea ultima, pe aceasta cale.

Cartea "Spiritualitatea tantrica. Vol. I" a fost publicata in categoria Religie si teologie / Spiritualitate si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. Se poate cumpara cartea Spiritualitatea tantrica. Vol. I prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Spiritualitatea tantrica. Vol. I" este de 20 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

ISBN: 978-973-7726-17-9
Pagini: 269
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Spiritualitatea tantrica. Vol. I

Produse similare si recomandari

Dao, Marele Luminator
Huai Nan Zi
20.00 RON
Activarea chakrei inimii
Florin Lowndes
23.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Spiritualitatea tantrica. Vol. I. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter