Spiritualitatea tantrica. Vol. II

Spiritualitatea tantrica. Vol. II

Editura Ram
22,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Autor: OSHO

Recenzie Spiritualitatea tantrica. Vol. II

Tantra lui Osho este vie, este reala. In aceste discursuri Osho vorbeste despre o abordare a vietii traita in libertate absoluta, o viata a iubirii netarmuite, privita ca un ideal, ci ca o experienta imediata, corecta si permanenta.

Aceste pagini sunt ecoul unei invitatii pornite chiar pe inima existentei; nu o cale, nu o teorie, nu un sistem, doar o chemare pornita din samburele vietii.
"Eu nu am nici o filozofie, am doar o experienta concreta.

Pot sa va impartasesc acesta experienta, dar nu pot sa fac aceasta fara participarea voastra. Va trebui sa renuntati la punctele voastre de vedere dogmatice, va trebui sa porniti alaturi de mine in aventura necunoscutului. Pot sa va conduc spre aceasta ferestra de unde existenta este clara, transparenta. Dar va trebui sa ma tineti de mana si sa ma urmati." - Osho

Cartea "Spiritualitatea tantrica. Vol. II" a fost publicata in categoria Religie si teologie / Spiritualitate si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. Se poate cumpara cartea Spiritualitatea tantrica. Vol. II prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Spiritualitatea tantrica. Vol. II" este de 22 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

ISBN: 978-973-7726-18-6
Pagini: 255
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Spiritualitatea tantrica. Vol. II

Produse similare si recomandari

Dao, Marele Luminator
Huai Nan Zi
20.00 RON
Activarea chakrei inimii
Florin Lowndes
23.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Spiritualitatea tantrica. Vol. II. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter