Spionii ruşi. De la Stalin la Putin

Spionii ruşi. De la Stalin la Putin

9,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2010; Numar de pagini : 224; Format : 140 x210 mm; ISBN : 978-973-675-840-9

Recenzie Spionii ruşi. De la Stalin la Putin

Cum a fost cu adevărat ucis Troţki? Cum a ajuns în Occident conţinutul raportului secret al lui Hruşciov despre crimele lui Stalin? Ce rol au jucat serviciile secrete în reprimarea mişcărilor de eliberare din Ungaria şi Cehoslovacia? Cât de implicat a fost Elţîn în înlăturarea lui Gorbaciov de la putere? Ce legătură există între ascensiunea lui Putin, obscur colonel KGB, şi războiul din Cecenia?

Iată câteva întrebări la care Domnul X şi Patrick Pesnot încearcă să găsească răspunsuri, antrenând cititorul într-un labirint de intrigi şi maşinaţiuni politice.

De la epurările staliniste la falsele atentate orchestrate de Putin, constatăm că, în pofida prăbuşirii sistemului sovietic, guvernul rus continuă să încurajeze corupţia, manipularea şi violenţa.

Cine este Domnul X? Nimeni nu ştie. Dar de mai bine de zece ani, în fiecare săptămână, el dezvăluie secrete teribile pe France Inter, în legătură cu cele mai arzătoare evenimente contemporane.

Scriitor, jurnalist şi om de radio, Patrick Pesnot  moderează pe France Inter, încă din 1997, emisiunea Întâlnire cu Domnul X. A mai publicat, printre altele, La terrorisme islamique (2008) şi Morts suspectes sous la Ve République (2008).

"Prăbuşirea imperiului sovietic în 1991 pare a fi ocazia îndelung aşteptată, în contextul schimbărilor actuale, Cecenia poate spera, în sfârşit, la obţinerea independenţei,..." Continuare...

"Unii intră de bună voie în serviciul StB, majoritatea însă sunt constrânşi. De frica repercusiunilor acceptă o colaborare ruşinoasă. O jumătate de milion de persoane cad victimă..." Continuare...

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Spionii ruşi. De la Stalin la Putin", publicata in 2 categorii, Istorie / Istoria Europei, Istorie / Servicii secrete, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Patrick Pesnot si a fost publicata de editura Litera International. Se poate cumpara cartea Spionii ruşi. De la Stalin la Putin prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Spionii ruşi. De la Stalin la Putin" este de 9.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Spionii ruşi. De la Stalin la Putin

Produse similare si recomandari

Armata, Maresalul si evreii
Alex Mihai Stoenescu
29.99 RON
REVOLUTIA ROMANA
54.90 RON
Cronica tarilor rusi
David Warnes
42.50 RON
Procesul de la Nurnberg
Joe J. Heydecker, Johannes Leeb
36.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Spionii ruşi. De la Stalin la Putin. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Patrick Pesnot

Deocamdata in afara de "Spionii ruşi. De la Stalin la Putin", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Patrick Pesnot.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter