Sovaire - seria Lupii din Mercy Falls. Volumul II

Sovaire - seria Lupii din Mercy Falls. Volumul II

Editura RAO
39,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Volumul 2 din seria Lupii din Mercy Falls

Recenzie Sovaire - seria Lupii din Mercy Falls. Volumul II

În "Fior", Grace şi Sam s-au găsit. Acum, în "Şovăire", trebuie să lupte ca să rămână împreună. Pentru Grace, asta înseamnă să-şi înfrunte părinţii şi să păstreze un secret deosebit de periculos despre ea însăşi. Pentru Sam înseamnă să se împace cu trecutul său ca vârcolac şi să afle cum poate supravieţui pe viitor.

Dar mai apare şi un lup nou, pe nume Cole, al cărui trecut ar putea distruge întreaga haită. Iar Isabel, care deja şi-a pierdut fratele, este atrasa oricum de Cole. "Şovăire" ne vorbeşte despre ambele laturi ale iubirii, cea întunecată şi cea luminoasă şi despre puterea oamenilor de a depăşi obstacole prin forţa dragostei.

Cartea "Sovaire - seria Lupii din Mercy Falls. Volumul II" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura fantasy si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Maggie Stiefvater si a fost publicata de editura RAO. Se poate cumpara cartea Sovaire - seria Lupii din Mercy Falls. Volumul II prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Sovaire - seria Lupii din Mercy Falls. Volumul II" este de 39.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: mai 2012
ISBN: 9786066092678
Pagini: 348
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Sovaire - seria Lupii din Mercy Falls. Volumul II

Produse similare si recomandari

Abarat
Clive Barker
59.99 RON
Zori de zi
Stephenie Meyer
54.99 RON
Anticarul
Julian Sanchez
34.90 RON
Blestemul din Swoon
Nina Malkin
39.90 RON
Dragonul renegat vol. IV Tara Duncan
Sophie Audouin-Mamikonian
54.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Sovaire - seria Lupii din Mercy Falls. Volumul II. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Maggie Stiefvater

Pe langa "Sovaire - seria Lupii din Mercy Falls. Volumul II", autorul Maggie Stiefvater a publicat si Fior : Volumul I din seria Lupii din Mercy Falls, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Lupii din Mercy Falls

Sovaire - seria Lupii din Mercy Falls. Volumul II
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter