Sotul

Sotul

Editura RAO
27,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Sotul

Un nou thriller captivant

Ce-ai fi în stare să faci pentru dragoste? Să mori? Să ucizi? Soţia ta este în mâinile noastre. O poţi recupera în schimbul a două milioane de dolari, bani gheaţă. Grădinarul Mitchell Rafferty crede că este o glumă proastă. Tocmai planta balsamine în curtea unui client, când îi sună telefonul mobil. Iată-l acum într-o suburbie cât se poate de banală, într-o zi însorită de vară, purtând o conversaţie telefonică desprinsă parcă din cel mai negru coşmar al său. Oricine ar fi interlocutorul său, vorbeşte foarte serios. A răpit-o pe soţia lui Mitch şi a stabilit preţul răscumpărării. Nu îl interesează că firma de amenajări peisagistice deţinută de Mitch are numai doi angajaţi şi niciun fel de posibilitate de a strânge suma respectivă.

Este sigur că Mitch va găsi o soluţie. Dacă îşi iubeşte suficient de mult soţia... Mitch o iubeşte suficient de mult. O iubeşte mai presus de propria viaţă. Are la dispoziţie şaizeci de ore ca să o dovedească. Între timp trebuie să facă rost de cele două milioane. Ar da însă şi mai mult. Ar da orice. Un thriller tulburător, care te va ţine cu sufletul la gură pe parcursul fiecărei conspiraţii, fiecărei întorsături de situaţie, fiecărei revelaţii, lăsându-te în cele din urmă eminamente schimbat. Este, în definitiv, un roman de Dean Koontz. Nicio altă experienţă nu se compară cu o asemenea lectură.

"Holly se chinuie în continuare cu acel cui, chiar dacă nu reuşeşte să-1 clintească. Dacă nu ar insista să scoată cuiul, nu ar avea nimic altceva de făcut, iar dacă nu ar avea nimic de..." Continuare...

"Lăsând corpurile aşa cum erau, Mitch închise uşa camerei de studiu şi se aşeză în capul scărilor, gândindu-se. Nici; teama sau şocul şi nici doza de Red Bull nu erau..." Continuare...

Cartea "Sotul" a fost publicata in categoria Beletristica / Thriller & Mistery si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Dean Koontz si a fost publicata de editura RAO. Se poate cumpara cartea Sotul prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Sotul" este de 27.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-606-609-189-3
Pagini: 409
Format: 10,8 x 17,8 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Sotul

Produse similare si recomandari

Jocul zero
Brad Meltzer
45.00 RON
Ingerii mortii
Andy Mcnab
22.99 RON
Speranta de viata
Dean Koontz
27.99 RON
Simbolul pierdut
Dan Brown
59.99 RON
Ultimul autograf
Michael Connelly
32.90 RON
Cartea interzisa
Guido Mina Di Sospiro, Josceyn Godwin
39.99 RON
Sotia campionului
Piero Colaprico
24.99 RON
Cavalerii templieri. Misterul dezvaluit
Alan Butler, Stephan Dafoe
22.99 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Sotul. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Dean Koontz

Dean Koontz a publicat inca 4 carti prezente in libraria noastra, Noaptea lui Odd, Speranta de viata, Cu sufletul la gura, Fara indurare, dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter