Sotii de artisti

Sotii de artisti

Editura All
12,89 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Iubiri de altadata

Recenzie Sotii de artisti

Puţină lume îl cunoaşte pe Alphonse Daudet altfel decât ca autor al Piciului şi al isprăvilor lui Tartarin din Tarascon. În opera acestui maestru francez al literaturii găsim însă texte de o cu totul altă factură, printre care se numără şi pseudoromanul de faţă, care constituie o frumoasă poveste ţesută din firele preţioase şi distincte ale iubirilor artiştilor.

Odă sarcastică închinată iubirii, Soţii de artişti este o colecţie de tablouri ale unor căsnicii în care dragostea îmbracă cele mai diverse chipuri şi se îndreaptă spre destine diferite şi adesea imprevizibile.

Cum arată iubirea într-o familie boemă? De ce se stinge dragostea unor artişti lirici care alcătuiesc un cuplu pe scenă? Cât de greu îi este unui sculptor să dăltuiască gelozia consoartei? La astfel de întrebări Daudet răspunde cu exemple împletite sublim din tragic şi comic, fermecându-şi cititorii prin uşurinţa cu care stăpâneşte viaţa personajelor admirabile.

"Aceste tinere erau adevăratele stăpâne ale casei. Tatăl lucra din zori, sculptând, modelând fără încetare, căci nu avea avere. La început, era ambiţios, se străduia..." Continuare...

"Ce revenire pentru acest poet care tocmai făcuse furori în lumea artistică a Parisului şi care încă mai păstra în ochii lui pasionaţi admiraţia de care avusese parte la premieră!..." Continuare...

Cartea "Sotii de artisti" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Alphonse Daudet si a fost publicata de editura All. Se poate cumpara cartea Sotii de artisti prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Sotii de artisti" este de 12.89 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-724-376-8
Pagini: 104
Format: 11 x 18 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Sotii de artisti

Produse similare si recomandari

Dezbinare
Maxine Barry
33.90 32.90 RON
Invizibil
Paul Auster
29.00 26.00 RON
Conspiratia
Colin Forbes
45.00 42.75 RON
Sunt o legenda
Richard Matheson
25.52 24.99 RON
Agentul secret
Josehf Conrad
10.35 9.48 RON
Durabila iubire
Ian McEwan
19.00 17.00 RON
Religia si trupul
Sarah Coackley
20.00 18.00 RON
Povestiri despre prietenii mei
Silvia Kerim
19.60 18.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Sotii de artisti. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Alphonse Daudet

Deocamdata in afara de "Sotii de artisti", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Alphonse Daudet.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter