Sosuri de toamna, nr. 3

Sosuri de toamna, nr. 3

Editura Erc Press
4,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Util

Recenzie Sosuri de toamna, nr. 3

Colectia " Din camara bunicii " propune tinerelor gospodine retete traditionale ce ni s-au transmis de la mame la bunici.

Bogata experienta si sfaturile utile ale generatiilor anterioare va vor ajuta sa oferiti celor dragi preparate savuroase care le vor trezi neasemuite amintiri din copilarie.

Cartea "Sosuri de toamna, nr. 3" a fost publicata in categoria Arta culinara / Sosuri si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. Se poate cumpara cartea Sosuri de toamna, nr. 3 prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Sosuri de toamna, nr. 3" este de 4.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Sosuri de toamna, nr. 3

Produse similare si recomandari

Sosuri
49.90 RON
Cartea sosurilor
Anne Sheasby
54.90 RON
 333 salate, sosuri, sandvisuri...
Mircea Georgescu
9.00 RON
   

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Sosuri de toamna, nr. 3. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter