Sophia Cereasca si Fiinta Anthroposophia

Sophia Cereasca si Fiinta Anthroposophia

35,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Sophia Cereasca si Fiinta Anthroposophia

Sergej O. Prokofieff s-a născut în 1954 la Moscova. A studiat pictura şi istoria artelor la Academia de Artă din Moscova. S-a întâlnit din tinereţe cu antroposofia, căreia i s-a dedicat, devenind un cunoscut scriitor antroposof, un activ conferenţiar despre viaţa şi opera lui Rudolf Steiner. După 1990, este unul dintre fondatorii Societăţii Antroposofice din Rusia. În 2001 devine membru al Consiliului Director al Societăţii Antroposofice Generale la Goetheanum în Dornach, Elveţia.

Cartea este o sinteză reprezentativă a unei activităţi antroposofice desfăşurate pe parcursul a 25 de ani. Mulţi ani petrecuţi cu întrebarea în suflet, ce înseamnă antroposofia, împreună cu un studiu intens al ştiinţei spirituale şi o practică meditativă continuă bazată pe lucrările şi conferinţele lui Rudolf Steiner au dus, treptat, la o trăire absolut nouă a antroposofiei. Aceasta i s-a revelat a fi nu numai o teorie spiritual-ştiinţifică, care se nutreşte din izvoarele creştinismului esoteric, ci şi o entitate vie a lumii spirituale, ca Fiinţa Anthroposophia, componenta umană a Sophiei Cereşti – Înţelepciunea divină.

Prima parte a cărţii conţine descrierea căii pe care s-a ajuns la o asemenea trăire fiinţială a antroposophiei. Părţile a doua şi a treia constituie un progres real în ceea ce priveşte înţelegerea naturii şi acţiunii în Cosmosul nostru atât a Sophiei Cereşti, cât şi a entităţii suprasensibile Anthroposophia.

Cartea "Sophia Cereasca si Fiinta Anthroposophia" a fost publicata in categoria Religie si teologie / Crestinism si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Sergej Prokofieff si a fost publicata de editura Univers Enciclopedic Gold. Se poate cumpara cartea Sophia Cereasca si Fiinta Anthroposophia prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Sophia Cereasca si Fiinta Anthroposophia" este de 35 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
Pagini: 368
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Sophia Cereasca si Fiinta Anthroposophia

Produse similare si recomandari

Ortodoxie si modernitate. O introducere
Pantelis Kalaitzidis
25.00 RON
Biserica si gnoza
Francis C. Burkitt
18.00 RON
Biserica si cult
Vasile Miron
25.00 RON
Dogma euharistica
Serghei Bulgakov
13.00 RON
Despre suflet si inviere
Grigorie de Nyssa
19.00 RON
In cautarea binelui comun. Pentru o viziune crestina a democratiei romanesti
Radu Carp, Dacian Gratian, Sorin Muresan, Radu Preda
30.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Sophia Cereasca si Fiinta Anthroposophia. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Sergej Prokofieff

Sergej Prokofieff a publicat inca 9 carti prezente in libraria noastra, Cele douasprezece nopti sfinte si ierarhiile spirituale, Despre legatura cu Rudolf Steiner : Misteriul Punerii Pietrei Fundamentale, Misteriul Invierii in Lumina Antroposofiei, Rudolf Steiner si Intemeierea Noilor Misterii, Aparitia lui Christos in Eteric, Intalnirea cu raul si biruirea lui prin stiinta spirituala, Misteriile Pastorilor si ale Magilor in lumina antroposofiei, Semnificatia esoterica a muncii spiritual-stiintifice comune; Impulsul Rusaliilor, Sensul ocult al iertarii, dintre care primele 4 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter