Sociologia culturii. Antologie de autori straini : editia a II - a

Sociologia culturii. Antologie de autori straini : editia a II - a

Editura Beladi
32,70 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2010; ISBN : 978-973-7773-33

Recenzie Sociologia culturii. Antologie de autori straini : editia a II - a

Lucrarea de fata incheie un proiect asumat cu multi ani in urma, anume acela de a pune la dispozitia studentilor, cadrelor didactice si cercetatorilor o vasta informatie de specialitate din domeniile filosofiei culturii si sociologiei culturii. In acest sens, au fost parcurse numeroase lucrari de specialitate, aparute atat in Romania, cat si in strainatate, care, dupa anii l990 incoace, au fost valorificate, atat prin publicarea unor carti, articole, studii de autor individual, cat si prin elaborarea, in colectiv, a unor antologii cu caracter tematic.
Indice de autori:Bell Daniel, Benedict Ruth, Boas Franz, Bourdieu Pierre, Cuche Denys, Durkheim Emile, Geertz Clifford, Gramsci Antonio, Levi- Strauss Claude, Linton Ralph, Mauss Marcel, Parsons Talcott

Cartea "Sociologia culturii. Antologie de autori straini" a fost publicata in categoria Sociologie / Sociologie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Autor colectiv si a fost publicata de editura Beladi. Se poate cumpara cartea Sociologia culturii. Antologie de autori straini prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Sociologia culturii. Antologie de autori straini" este de 32.7 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Sociologia culturii. Antologie de autori straini : editia a II - a

Produse similare si recomandari

Sala luminoasa
Zoltan Rostas
14.00 RON
Monografia - Teorie si metoda
Dimitrie Gusti, T. Herseni, Henri H. Stahl
20.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Sociologia culturii. Antologie de autori straini : editia a II - a. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Autor colectiv

Autor colectiv a publicat inca 5 carti prezente in libraria noastra, Povestile copilariei : Lecturi suplimentare clasa III, Principalele probleme sociale ale comunitatilor rurale din Romania, Intalniri cu Solomon Marcus, Punctul critic : Trimestrial de diagnoza sociala, politica ┼či culturala (Nr. 4). Romania, victima a crizei, The Tibetan Book of the Dead, dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter