Sociologia comunicarii

Sociologia comunicarii

40,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Sociologia comunicarii

 Ca sociolog de profesie, autoarea face apel, in mod direct şi explicit, la principala caracteristică a scriiturii proprii domeniului: rigurozitatea abordării tematicii studiate. Spre deosebire de lucrările elaborate din perspectiva jurnalistică, de cele prezentate de practicienii domeniilor media, publicităţii sau relaţiilor publice, sau de volumele subsumate abordărilor "tradiţionaliste" filosofice, filologice sau ale ştiinţelor comunicării, volumul de faţă propune disciplinarea academică a "gândirii despre" comunicare la dublu nivel: teoretic şi metodologic.

Apelul la bibliografia actuală este îmbinat, astfel, în mod fericit cu referirile critice şi exacte la teoriile "clasice" din domeniu, iar sub-domeniile de studiu ale sociologiei comunicării se reconstituie permanent în paginile volumului prin jocul constant dintre "nou" şi "vechi", spre beneficiul celui care citeşte textul ca atare.

Prin bogăţia informaţiei şi re-dispunerea ei în spirit interpretativ şi creativ, Simona Ştefănescu se dovedeşte în acest caz "un autor" în sensul veritabil al cuvântului, oferindu-ne nu numai o contribuţie de referinţă academică la studiul modern al sociologiei comunicării, ci şi un exemplu relevant de angajare în spaţiul real al abordării comunicării, conducandu-şi cu inteligenţă cititorul spre redescoperirea dintr-o perspectivă inovatoare a unui univers parţial cunoscut, parţial necunoscut - comunicarea în secolul 21.

Este vorba, astfel, de o lectură nu doar necesară (în sens normativ, imperativ), ci şi dezirabilă într-o contemporaneitate la care se poate aplică cu succes una dintre celebrele axiome ale Şcolii de la Palo Alto": "Non-comunicarea nu există". - Valentina Marinescu

Cartea "Sociologia comunicarii" a fost publicata in categoria Sociologie / Sociologie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 28.12.2017. A fost scrisa de Simona Stefanescu si a fost publicata de editura Cetatea de Scaun. Se poate cumpara cartea Sociologia comunicarii prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Sociologia comunicarii" este de 40 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

ISBN: 978-606-537-016-6
Pagini: 362
Format: 17 x 24 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: comunicare , sociologie

Pret Sociologia comunicarii

Produse similare si recomandari

Criza mondiala
Adrian Otovescu, Maria-Cristina Frasie, Gabriela Motoi, Dumitru Otovescu
32.70 RON
Sala luminoasa
Zoltan Rostas
14.00 RON
De ce se ucid oamenii
Bogdan Ficeac
42.99 RON
Sociologia comunicarii
Simona Stefanescu
40.00 RON
Comunicarea defectuoasa. Abordarea eficienta a discutiilor
Douglas Stone, Bruce Patton, Sheila Heen
30.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Sociologia comunicarii. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Simona Stefanescu

Deocamdata in afara de "Sociologia comunicarii", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Simona Stefanescu.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter