Societatile off-shore intre reglementare legala si ilicit

Societatile off-shore intre reglementare legala si ilicit

55,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Companii off-shore – avantaje practice. Alegerea unui paradis fiscal. Dubla impunere internationala. Legislatia off-shore
Colectia: Monografii

Recenzie Societatile off-shore intre reglementare legala si ilicit

„Oricine are dreptul de a-si organiza afacerile in asa fel incat sa reduca la minimum plata impozitelor corespunzatoare; nimeni nu trebuie sa isi planifice cheltuielile si veniturile in functie de exigentele maxime ale Ministerului de Finante. Niciun cetatean nu are datoria patriotica de a plati maximum de taxe.” - Helvering V. Gregory, Judecatorul Federal al Curtii Supreme de Justitie SUA

Cartea "Societatile off-shore intre reglementare legala si ilicit" a fost publicata in categoria Drept si legislatie / Drept financiar-fiscal si bancar si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 01.01.2018. A fost scrisa de Codruta Trandafir si a fost publicata de editura Universul Juridic. Se poate cumpara cartea Societatile off-shore intre reglementare legala si ilicit prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Societatile off-shore intre reglementare legala si ilicit" este de 55 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: iulie 2012
ISBN: 978-973-127-840-7
Pagini: 480
Format: 14,5 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: societati off-shore

Pret Societatile off-shore intre reglementare legala si ilicit

Produse similare si recomandari

Dreptul pietei de capital
Gheorghe Cristian
49.90 RON
Creantele si obligatiile fiscale
Niculeasa Madalin Irinel
29.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Societatile off-shore intre reglementare legala si ilicit. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Codruta Trandafir

Deocamdata in afara de "Societatile off-shore intre reglementare legala si ilicit", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Codruta Trandafir.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter