Societatea deschisa si dusmanii ei. Volumul II : Epoca marilor profetii:Hegel si Marx

Societatea deschisa si dusmanii ei. Volumul II : Epoca marilor profetii:Hegel si Marx

Editura Humanitas
35,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Societatea deschisa si dusmanii ei. Volumul II : Epoca marilor profetii:Hegel si Marx

Carte unica, socanta, ea este si o profunda aparare a democratiei si o introducere sui-generis in filozofia politica si filozofia istoriei.In loc sa pozam drept profeti, trebuie sa devenim ziditori ai destinului nostru.

Trebuie sa invatam sa facem lucrurile cat mai bine cu putinta si sa ne descoperim greselile. Iar cand ne vom fi lepadat de ideea ca istoria puterii va fi judecatorul nostru, cand vom fi incetat sa ne intrebam cu ingrijorare daca istoria ne va da sau nu dreptate, atunci poate ca vom izbuti intr-o buna zi sa aducem puterea sub controlul nostru, in felul acesta am putea chiar, la randul nostru, sa justificam istoria.

Lucru de care ea are mare nevoie.

Cartea "Societatea deschisa si dusmanii ei. Volumul II" a fost publicata in categoria Beletristica / Bestseller si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Popper Karl Raimund si a fost publicata de editura Humanitas. Se poate cumpara cartea Societatea deschisa si dusmanii ei. Volumul II prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Societatea deschisa si dusmanii ei. Volumul II" este de 35 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

ISBN: 973-50-1037-2
Pagini: 544
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Societatea deschisa si dusmanii ei. Volumul II : Epoca marilor profetii:Hegel si Marx

Produse similare si recomandari

Jurnalul unui pusti 1
Jeff Kinney
29.90 RON
Dragostea nu-mi da pace
Federica Bosco
29.90 RON
Templul
Matthew Reilly
29.99 RON
A saptea pecete
Jose Rodrigues Dos Santos
35.00 RON
Inainte sa adorm
S.J. Watson
45.00 RON
Ghidul nesimtitului
Radu Paraschivescu
22.00 RON
Intre dorinta si pericol
Linda Howard
21.00 RON
Morgennes. Romanul crucii
David Camus
30.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Societatea deschisa si dusmanii ei. Volumul II : Epoca marilor profetii:Hegel si Marx. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Popper Karl Raimund

Pe langa "Societatea deschisa si dusmanii ei. Volumul II : Epoca marilor profetii:Hegel si Marx", autorul Popper Karl Raimund a publicat si Mizeria istoricismului.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter