Social media si managementul reputatiei

Social media si managementul reputatiei

Editura Tritonic
25,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Comunicare media

Recenzie Social media si managementul reputatiei

„Social media si managementul reputatiei” prezinta o perspectiva sociologica asupra spatiului virtual romanesc, o perspectiva bazata pe adaptarea metodelor de cercetare din domeniul comunicarii. Totodata, este prima carte din spatiul romanesc care introduce si explica un domeniu nou in practica relatiilor publice, managementul reputatiei prin intermediul social media.

Prin inovatia in metode si prin nivelul de analiza, cartea deschide o directie noua de cercetare in mediul academic. In acelasi timp, se adreseaza si practicienilor in relatii publice, pentru care prezinta instrumente si notiuni noi, utile pentru construirea sau adaptarea strategiilor de comunicare in mediul online.

Cartea "Social media si managementul reputatiei" a fost publicata in categoria Relatii publice si comunicare / Comunicare si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Diana Maria Cismaru si a fost publicata de editura Tritonic. Se poate cumpara cartea Social media si managementul reputatiei prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Social media si managementul reputatiei" este de 25 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: martie 2012
ISBN: 978-606-8320-35-9
Pagini: 144
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Social media si managementul reputatiei

Produse similare si recomandari

Cum sa vorbim in public
Dale Carnegie
25.00 RON
Sa citim repede si bine
Soulez Bettina
16.90 RON
Ora de comunicare nonviolenta
Victoria KIindle Hodson
27.00 RON
Dictionar de comunicare, negociere si mediere
Botezat Elena Aurelia
16.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Social media si managementul reputatiei. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Diana Maria Cismaru

Diana Maria Cismaru a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Comunicarea interna in organizatii, Mother of M..

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter