Soarele de la Austerlitz : Napoleon vol. II

Soarele de la Austerlitz : Napoleon vol. II

Editura All
24,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Roman istoric

Recenzie Soarele de la Austerlitz : Napoleon vol. II

În noiembrie 1799 Napoleon are treizeci de ani. Este prim-consul. Peste cinci ani va fi Împăratul francezilor.

Urmărindu-l zi după zi, se pot evalua nu numai forţa interioară, luciditatea, voinţa, energia, ci mai ales geniul de care a avut nevoie pentru a învinge obstacolele. Comploturile colcăie. Cadoudal, regalistul, vrea să-l ucidă. Anglia, Austria, Rusia vor să-l doboare. Trebuie să-i stăpânească, altfel totul se dărâmă. De fiecare dată îşi joacă ultima carte. Dezastrului de la Trafalgar îi răspunde cu victoria de la Austerlitz. Şi mai departe?

Mergând pas cu pas pe urmele lui Napoleon, Max Gallo nu va ascunde  nimic din personalitatea complexă a acestui om „devorat” de acţiune. El încetează să mai fie o statuie. Fascinant, brutal şi seducător, Napoleon apare apropiat de oameni, lucid, uman, redevenind în aceste pagini bărbatul tânăr care se avântă călare, pentru a învinge sau a pieri.

Cartea "Soarele de la Austerlitz" a fost publicata in categoria Beletristica / Roman istoric si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Max Gallo si a fost publicata de editura All. Se poate cumpara cartea Soarele de la Austerlitz prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Soarele de la Austerlitz" este de 24.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-724-358-4
Pagini: 376
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Soarele de la Austerlitz : Napoleon vol. II

Produse similare si recomandari

Fiul Arhanghelului Mihail
Allan Massie
29.90 RON
Indiferentii
Alberto Moravia
24.90 RON
Regina Victoria
Lytton Strachey
29.98 RON
Ultima legiune
Valerio Massimo Manfredi
24.90 RON
Culorile sangelui
Mihail Diaconescu
36.69 RON
Castelul palarierului
A.J. Cronin
34.00 RON
Taina inchizitorului Eymerich
Valerio Evangelisti
19.89 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Soarele de la Austerlitz : Napoleon vol. II. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Max Gallo

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter