Smulgatorul de inimi

Smulgatorul de inimi

Editura Univers
19,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Smulgatorul de inimi

Smulgătorul de inimi este una dintre cărţile cele mai puternice şi mai teribile despre dragostea maternă.

Romanul desfăşoară în faţa ochilor cititorului povestea iubirii unei mame faţă de copiii ei, o dragoste auto-devoratoare, sacrificială şi posesivă, redată într-un registru uneori suprarealist, alteori oniric, de cele mai multe ori însă cu accentele unei realităţi halucinant de adevărate.

Tot astfel, universul mental al copiilor, în care totul este posibil, capătă viaţă în acest roman al lui Boris Vian, care nu este cu nimic mai prejos, în tema pe care şi-a ales-o, decât Spuma zilelor.

"UF, ÎŞI ZISE Jacquemort ajungând în sat, este a mia oară că vin în nenorocitul ăsta de sat şi drumul nu mai are nimic interesant de descoperit. E adevărat că nu mă împiedică..." Continuare...

"CU PICIOARELE în apă, pantalonii suflecaţi şi pantofii în mână, Jacquemort se uita prosteşte la corabie. îl aştepta pe Angel, pe care îl aştepta corabia. Angel coborî..." Continuare...

Cartea "Smulgatorul de inimi" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura universala si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Boris Vian si a fost publicata de editura Univers. Se poate cumpara cartea Smulgatorul de inimi prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Smulgatorul de inimi" este de 19.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978‑99931-865-2-6
Pagini: 176
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Smulgatorul de inimi

Produse similare si recomandari

Nexus
Henry Miller
29.50 RON
Cele mai frumoase povestiri
Hermann Hesse
49.99 RON
Perlele calatoare
Manuel De Lope
39.99 RON
Cetatea ereticilor
Federico Andahazi
22.99 RON
Basme
Fratii Grimm
15.00 RON
A noua viata a lui Louis Drax
Liz Jensen
19.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Smulgatorul de inimi. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Boris Vian

Boris Vian a publicat inca 9 carti prezente in libraria noastra, Blues pentru o pisica neagra, Cronici romantate, Scrieri pornografice, Spuma zilelor, Blues pentru o pisica neagra : editie 2009, Moarte pocitaniilor, Nuvele inedite, Toamna la Pekin, Vorbe de duh, dintre care primele 4 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter