Slow Sex. Arta si rafinamentul orgasmului feminin

Slow Sex. Arta si rafinamentul orgasmului feminin

42,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Slow Sex. Arta si rafinamentul orgasmului feminin

Satisfactie feminina garantata!

Majoritatea femeilor nu au o viata sexuala satisfacatoare. Slow Sex poate aduce schimbare.

O viata sexuala satisfacatoare inseamna un singur lucru: orgasme foarte profunde. Acest ghid care poate schimba vieti ii invata atat pe barbati, cat si pe femei, cum sa se foloseasca de practica Meditatiei Orgasmice - sau MO - pentru a domoli ritmul, pentru a se apropia emotional si pentru a atinge satisfactia sexuala autentica. Promisiunea cartii: in doar cinsprezece minute orice femeie poate experimenta orgasmul implinitor. Si, cu partenerul potrivit si tehnica adecvata, acest orgasm poate dura incredibil de mult!

De mai mult de zece ani, Nicole Daedone conduce "miscarea actului sexual lent", dedicata artei si rafinamentului orgasmului feminin. MO etse actul de a incetini, de a empatiza cu iubitul/a si de a experimenta o comunicare spirituala si fizica mai profunde in timpul actului amoros. Slow Sex dezvaluie filosofia si tehnicile MO si include un program de zece zile pentru incepatori, prezentat etapa cu etapa pentru a atinge satisfactia deplina. Aceasta carte este un manifest in favoarea intimitatii zilnice, si pentru cultivarea atentiei ca fundament al placerii, toate fiind focalizate pe experienta feminina.

Cheia catre adevarata placere feminina este Meditatia Orgasmica. Folosind tehnica si programul pe care Nicole Daedone le prezinta in Slow Sex: arta si rafinamentul orgasmului feminin, cu doar cinsprezece minute pe zi iti poti imbunatati viata sexuala si astfel creezi premisele pentru a experimenta adevarata satisfactie erotica feminina, insotita de multe alte beneficii:

  • Accentuarea senzatiilor sexuale
  • Experiente sexuale implinitoare
  • O comuniune mai profunda cu partenerul
  • Un mai mare interes pentru sex
  • Mai putina anxietate in privinta performantelor sexuale
  • Un mod excelent de a strecura o activitate sexuala intr-un program incarcat.

" La început eram terifiată. Dar el a continuat aşa două sau trei minute bune, şi în acest timp am început să mă înmoi. A fost cea mai ciudată experienţă pe care..." Continuare...

"De aceea, atunci când punem întrebarea „Ce vor bărbaţii?", răspunsul este simplu. Ei vor să ştie cum să ne dezgheţe, pentru că noi deţinem cheia pentru ce-şi doresc..." Continuare...

Cartea "Slow Sex. Arta si rafinamentul orgasmului feminin" a fost publicata in categoria Sanatate, nutritie, sport / Sexualitate si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Nicole Daedone si a fost publicata de editura Erotica Press. Se poate cumpara cartea Slow Sex. Arta si rafinamentul orgasmului feminin prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Slow Sex. Arta si rafinamentul orgasmului feminin" este de 42 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-92952-0-5
Pagini: 269
Format: 14 x 21 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Slow Sex. Arta si rafinamentul orgasmului feminin

Produse similare si recomandari

Sex senzational
Linda Sonntag
18.00 RON
Functiile orgasmelor
Michel Odent
17.00 RON
Tehnici sexuale esentiale
Linda Sonntag
18.00 RON
Sexualitatea umana si sanatatea
Constantin Parvu Isabela Ene
7.09 6.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Slow Sex. Arta si rafinamentul orgasmului feminin. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Nicole Daedone

Deocamdata in afara de "Slow Sex. Arta si rafinamentul orgasmului feminin", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Nicole Daedone.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter