Skinny bitch

Skinny bitch

Editura All
19,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

ISBN: 973-571-786-5 NR. PAGINI: 208

Recenzie Skinny bitch

Un ghid pentru fete destepte, care vor sa manance sanatos si sa arate fabulos! Daca vei continua sa te indopi cu prostii zi de zi, n-ai cum sa slabesti. Autoarele iti spun verde in fata ca esti ceea ce mananci si te invata intr-un mod amuzant sa mananci corect. Sunt insolente si au gura spurcata, dar, in fond, sunt Skinny bitches ? slabanoage afurisite. Si vor sa devii si tu la fel, dupa ce le vei adopta programul si vei incepe sa mananci ceea ce trebuie. Dieta propusa este una vegetariana, bazata pe legume, cereale integrale, seminte, verdeturi si fructe. Rory Frieedman si Kim Barnouin ar fi putut scrie o carte intitulata Dieta cu dulciuri sau puteau inventa un alt titlu care sa vanda cartea. Sigur ca si Skinny Bitch e un titlu scandalos, dar cartea nu are un ton ?profesional?, este scrisa pe sleau, cu umor. Autoarele au consiliat cu succes modele, actrite, sportive etc., folosind dieta Skinny Bitch, care a fost urmata, intre altele de celebra Victoria Beckham. Rory Frieedman este fost manechin al agentiei de renume Ford Models si se auto-caracterizeaza ca ?stie-tot?. Kim Barnouin este fost model, avand diploma de master in Nutritie holistica.

"Ne-am hotărât să scriem această carte din câteva motive: • Nu am putut tolera cruzimea asociată cu dieta cu carne şi am vrut să ajutăm la a pune capăt suferinţei animalelor. •..." Continuare...

"Fiecare masă pe rând. Şi când totul pare fără speranţă, aminteşte-ţi că în grija ta este ceea ce intră în corpul tău, că nu dai socoteală nimănui şi că ţi se..." Continuare...

Cartea "Skinny bitch " a fost publicata in categoria Sanatate, nutritie, sport / Sanatate si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Rory Freedman, Kim Barnouin, si a fost publicata de editura All. Se poate cumpara cartea Skinny bitch prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Skinny bitch " este de 19.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Skinny bitch

Produse similare si recomandari

Pilates
Matthew Aldrich
24.96 RON
Ce mananca un copil istet
Patrick Holford, Fiona McDonald Joyce
29.90 RON
Sauna. Desfatare pentru minte si trup
Chris Schreiber, Jerry Goldberg
39.90 RON
Farmacia din gradina. Volumul I
Radu Stoianov
5.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Skinny bitch . Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Rory Freedman

Deocamdata in afara de "Skinny bitch ", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Rory Freedman.

Kim Barnouin

Deocamdata in afara de "Skinny bitch ", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Kim Barnouin.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter