Sistemul sanctiunilor in dreptul international public

Sistemul sanctiunilor in dreptul international public

Editura C. H. Beck
37,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Sistemul sanctiunilor in dreptul international public

Lucrarea abordeaza o tema nu numai foarte importanta si actuala, dar si speciala, de un ascutit interes teoretic si mai ales practic, atat pentru societatea internationala in ansamblul sau, cat si pentru dreptul international care o guverneaza, precum si pentru ordinea juridica internationala si, intr-o anumita masura, pentru ordinea juridica nationala.

In lucrare sunt formulate puncte de vedere proprii, cu privire la probleme controversate, ca si critici pertinente asupra unor opinii doctrinare, dispozitii conventionale, precum si legi interne in domeniu. Alteori, autorul s-a raliat unor opinii exprimate in doctrina de specialitate, ceea ce releva o foarte buna cunoastere si intelegere a dreptului international public, in general, dar si a unor ramuri importante ale acestuia.

De asemenea, este de apreciat modul de structurare si tratare a problematicii examinate, incepand cu precizarea si delimitarea conceptelor, a notiunilor si fundamentul acestora, a termenilor precum si a conexiunilor si interactiunilor dintre ele.

Cartea "Sistemul sanctiunilor in dreptul international public" a fost publicata in categoria Drept si legislatie / Drept international si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Daniel Stefan Paraschiv si a fost publicata de editura C. H. Beck. Se poate cumpara cartea Sistemul sanctiunilor in dreptul international public prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Sistemul sanctiunilor in dreptul international public" este de 37.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: iunie 2012
ISBN: 978-606-18-0047-6
Pagini: 376
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: drept international public

Pret Sistemul sanctiunilor in dreptul international public

Produse similare si recomandari

14 prelegeri de Drept International Public
Adrian Nastase, Cristian Jura, Florian Coman
49.90 RON
Drept international privat. Caiet de seminar
Gheorghe Gheorghiu, Nicoleta Enache
34.90 RON
Drept international privat
Florin Ciutacu
25.00 RON
Drept international public
Raluca Miga-Besteliu
34.90 RON
Raspunderea in dreptul international umanitar
Daniela Coman, Victor Ponta
30.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Sistemul sanctiunilor in dreptul international public. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Daniel Stefan Paraschiv

Deocamdata in afara de "Sistemul sanctiunilor in dreptul international public", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Daniel Stefan Paraschiv.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter