Sisteme de irigare

Sisteme de irigare

Editura Casa
39,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Sisteme de irigare

Precipitaţiile caracteristice climei noastre nu asigură cantitatea de apă suficientă, motiv pentru care plantele din grădini şi balcoane necesită irigare.

În locul stropitorii şi furtunului, în ziua de azi sunt utilizate sisteme moderne de irigare cu aspersoare cu ridicare sau cu stropire cu picurare, ascunse sub plante. Irigarea a devenit inteligentă !

În această carte sunt prezentate cele mai simple tehnici de irigare şi furtunuri de grădină cu aspersoare; sunt descrise diferite tipuri de furtunuri şi metode moderne pentru îmbinarea lor. Cu ajutorul dispozitivelor de îmbinare care pot fi achiziţionate din magazinele de specialitate, aceasta a devenit foarte simplă.

O persoană îndemânatică, cu ajutorul elementelor unui sistem hobby şi ţinând cont de sfaturile noastre poate instala un sistem de irigare cu mai multe aspersoare, în special pentru grădini mai mici.

Cartea "Sisteme de irigare" a fost publicata in categoria Ghiduri si carti practice / Ghiduri si carti practice si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 28.12.2017. A fost scrisa de Jan Tuma si a fost publicata de editura Casa. Se poate cumpara cartea Sisteme de irigare prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Sisteme de irigare" este de 39.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Sisteme de irigare

Produse similare si recomandari

Ghidul nesimtitului
Radu Paraschivescu
22.00 RON
Cluburi pentru copii
Vera Secrieriu
5.00 RON
Fara risc nu exista castig
Roger Fritz
21.00 RON
Fotografia de natura cu aparatul foto digital
Enczi Zoltan, Richard Keating
57.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Sisteme de irigare. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Jan Tuma

Deocamdata in afara de "Sisteme de irigare", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Jan Tuma.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter