Sinuciderea. De ce a atacat Hitler Uniunea Sovietica?

Sinuciderea. De ce a atacat Hitler Uniunea Sovietica?

Editura Polirom
32,95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: HEXAGON

Recenzie Sinuciderea. De ce a atacat Hitler Uniunea Sovietica?

Victor Suvorov a demonstrat in mai multe volume incompetenta cadrelor de conducere sideficientele armatei sovietice, in special in perioada de inceput al celui de-al Doilea Razboi Mondial. Sinuciderea e intr-un fel replica acestora: nici armata nazista nu era atit de bine pregatita de razboi pe cit se crede in general, iar deschiderea unui nou front, cel de Rasarit, impotriva unui dusman care facea in secret pregatiri de razboi s-a dovedit a fi o decizie hazardata. Intentia lui Stalin de a invada estul Europei l-a determinat pe Hitler sa initieze un razboi-fulger impotriva Uniunii Sovietice, al carui succes, date fiind conditiile geografice si climatice din Rusia, dar si buna dotare tehnica a Armatei Rosii, nu putea fi decit iluzoriu.

Cuprins:

  • Cine a scris istoria noastra?
  • Primul punct: Führerul are intotdeauna dreptate
  • Despre locomotivele din beton
  • Cum se numeau tan-curile amfibii germane?
  • Despre cum au invatat hitleristii geografia
  • Ce stiau ei despre Armata Rosie?
  • De ce avea nevoie Stalin de Basarabia?
  • Daca n-ar fi fost iarna!
  • Cand a pierdut Hitler razboiul?
Cartea "Sinuciderea. De ce a atacat Hitler Uniunea Sovietica?" a fost publicata in categoria Istorie / Istorie universala si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Victor Suvorov si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Sinuciderea. De ce a atacat Hitler Uniunea Sovietica? prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Sinuciderea. De ce a atacat Hitler Uniunea Sovietica?" este de 32.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-46-2784-4
Pagini: 368
Format: 13,5 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Sinuciderea. De ce a atacat Hitler Uniunea Sovietica?

Produse similare si recomandari

Al treilea Reich
Richard Evans
59.99 RON
Epoca imperiilor
Robert Aldrich
129.90 RON
Calatorii in infern
Tvrtko Vujity
26.00 RON
Atlas scolar de istorie universala
Mihai Manea, Adrian Pascu
29.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Sinuciderea. De ce a atacat Hitler Uniunea Sovietica?. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Victor Suvorov

Victor Suvorov a publicat inca 9 carti prezente in libraria noastra, Acvariul : Cariera si defectiunea unui spion sovietic, Epurarea. De ce a decapitat Stalin armata?, O sa va ingropam! Cronica maretului deceniu, Spargatorul de gheata : Cine a declansat al doilea razboi mondial?, Spetnaz. Istoria secreta a Fortelor Speciale Sovietice, Ultima republica. Volumul I : De ce a pierdut Uniunea Sovietica al doilea razboi mondial?, Ultima republica. Volumul II : Cauza sfanta, Ultima republica. Volumul III : Dezastrul, Ziua M : Cand a inceput al doilea razboi mondial?. Editie 2011.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter