SINTEZE PENTRU BACALAUREAT CLS IX-a si CLS - X-a BIOLOGIE

SINTEZE PENTRU BACALAUREAT CLS IX-a si CLS - X-a BIOLOGIE

14.90 11.60 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2008

Recenzie SINTEZE PENTRU BACALAUREAT CLS IX-a si CLS - X-a BIOLOGIE

Trateaza toate temele prevazute in programa pentru bacalaureat, astfel incat sa fie atractive pentru copii si atinge toate aspectele esentiale pentru toata tematica programei.

Cartea "SINTEZE PENTRU BACALAUREAT CLS IX-a si CLS - X-a BIOLOGIE" a fost publicata in categoria Suport scolar / Testare nationala si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 29.12.2017. A fost scrisa de Stefania Pelmus Giersch si a fost publicata de editura Didactica Publishing House. Se poate cumpara cartea SINTEZE PENTRU BACALAUREAT CLS IX-a si CLS - X-a BIOLOGIE prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "SINTEZE PENTRU BACALAUREAT CLS IX-a si CLS - X-a BIOLOGIE" este de 11.601 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret SINTEZE PENTRU BACALAUREAT CLS IX-a si CLS - X-a BIOLOGIE

Produse similare si recomandari

Olimpiada de fizica. Gimnaziu
Ioan Toma, Victor Stoica
25.00 RON
Limba si literatura romana. Clasa a VIII - a
Mihaela Dobos, Luminita Paraipan, Davidoiu-Roman Anca, Dumitrita Stoica
15.00 RON
Matematica. Evaluarea nationala 2011
Mircea Fianu, Valeriu Gornoava, Gheorghe Iurea, Marius Perianu, Gabriel Popa, Petre Raducanu, Ioan Serdean, Stefan Smarandoiu, Adrian Zanoschi
15.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea SINTEZE PENTRU BACALAUREAT CLS IX-a si CLS - X-a BIOLOGIE. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Stefania Pelmus Giersch

Stefania Pelmus Giersch a publicat inca 5 carti prezente in libraria noastra, Biologie – Teste pentru gimnaziu : Clasele V-VIII, Stiinte ale Naturii, manual pentru clasa a III-a, Biologie. Probleme si exercitii (clasele VII - VIII), Caietul de stiinte ale naturii, Stiintele naturii - mica enciclopedie pentru elevi, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter