Singur pe lume

Singur pe lume

Editura Gramar
18,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Alternative

Produsul nu mai exista pe piata. Putem sa va oferim alte variante ale aceleiasi carti:

Info

Anul public─ârii: 2009

Recenzie Singur pe lume

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Singur pe lume", publicata in 3 categorii, Carti pentru copii / Literatura, Beletristica / Capodopere, Beletristica / Literatura universala, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Hector Malot si a fost publicata de editura Gramar. Se poate cumpara cartea Singur pe lume prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Singur pe lume" este de 18 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Singur pe lume

Produse similare si recomandari

Vraja fatala
Cliff McNish
44.90 RON
Insula de vis
Carole Dean
8.00 RON
Padurea vrajita
Barber Shirley
17.50 RON
Leacul miraculos
Michael Palmer
17.51 RON
Poveste de Craciun
Charles Dickens
34.90 RON
Meseria de a trai. jurnal 1935-1950
Pavese Cesare
24.90 RON

Comentarii si recenzii

1. Singur pe lume de Valentino la 05.04.2012

O poveste impresionanata care poate impinge pana la lacrimi, dar care uneori trezeste si sentimente de razvratire. Modul in care Remi trece de la simplu copil, la asistent vandut cu forta si mai apoi la om ce isi poarta singur de grija este fabulos, mai ales ca in final, noua viata care i-a fost impusa devine unicul stil de viata pe care il stie. Multa actiune, intamplari haioase, dar si foarte multe situatii serioase/dramatice, toate intr-o calatorie spre casa.

2. Singur pe lume de Andi B la 19.07.2011

Aceasta carte prezinta o poveste foarte emotionanta care pe mine m-a captivat.

Adaugati o recenzie

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Singur pe lume. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Hector Malot

Hector Malot a publicat inca 7 carti prezente in libraria noastra, Roman Kalbris, Singur pe Lume, In familie, Singur pe lume, Singur pe lume, Singur pe lume Vol 1 (ed.), Singur pe lume. Vol. 1, dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter