Singur pe Lume

10,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Alternative

Produsul nu mai exista pe piata. Putem sa va oferim alte variante ale aceleiasi carti:

Info

Anul aparitiei : 2007 Numar de pagini : 640 ISBN: 978-973-8459-74-8

Recenzie Singur pe Lume

În timp ce-am scris această carte, m-am gândit numai la tine, copilul meu, şi numele tău mi-a venit pe buze în fiecare clipă. Va simţi Lucie acest lucru? O va interesa pe Lucie? Lucie, mereu. Numele tău, pronunţat atât de des, trebuie deci să fie înscris în fruntea acestor pagini. Nu ştiu ce soartă le este rezervată dar, oricare ar fi, mi-au oferit plăceri care fac cât toate succesele – gândul că le-ai citit, bucuria de a ţi le oferi.

Cartea "Singur pe Lume" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura universala si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Hector Malot si a fost publicata de editura Steaua Nordului. Se poate cumpara cartea Singur pe Lume prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Singur pe Lume" este de 10 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Singur pe Lume

Produse similare si recomandari

Cosmos
Witold Gombrowicz
34.99 RON
Marile sperante
Charles Dickens
39.90 RON
Un studiu in rosu
Sir Arthur Conan Doyle
12.00 RON
Cronici romantate
Boris Vian
20.00 RON
La agatat
Gordimer Nadine
24.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Singur pe Lume. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Hector Malot

Hector Malot a publicat inca 7 carti prezente in libraria noastra, Roman Kalbris, Singur pe lume, In familie, Singur pe lume, Singur pe lume, Singur pe lume Vol 1 (ed.), Singur pe lume. Vol. 1, dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter