Simion liftnicul (Top 10)

Simion liftnicul (Top 10)

Editura Polirom
16,95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Seria: Top 10+

Recenzie Simion liftnicul (Top 10)

Roman distins cu Premiul pentru proza al Uniunii Scriitorilor din Romania

Intr-un bloc din Bacau, viata se scurge monoton pina in ziua cind Simion, cizmarul, se instaleaza pe neasteptate in lift. Dupa ce vindeca miraculos un vecin, locatarii sint incredintati ca Simion este un sfint la fel de mare ca omonimul sau, Simion Stilpnicul, asa ca il numesc „liftnicul“.

Iar liftnicul incepe sa faca profetii si prevesteste iminenta revenire la putere a lui Ion Iliescu si coborirea in mijlocul poporului roman a lui Iisus, care va fi ales presedinte. Dupa doua saptamini insa, Simion va face un nou gest neasteptat si va da nastere unei adevarate legende.

"Sunt, cu un cuvînt care a dobîndit de-a lungul anii tot felul de conotaţii, întreprinzători. în schimb, il meile stau mai mult acasă, iar cînd ies după cumjjB rături,..." Continuare...

"Acolo, în preajma lui Vasile Roaită, se întîlniră ■ de această dată. după terminarea orelor de progra^M doamna Pelaghia şi domnul al cărui nume îl trecoM sub tăcere...." Continuare...

Cartea "Simion liftnicul (Top 10)" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura romana si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Petru Cimpoesu si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Simion liftnicul (Top 10) prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Simion liftnicul (Top 10)" este de 16.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-973-46-2348-8
Pagini: 300
Format: 10,6 x 18 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Simion liftnicul (Top 10)

Produse similare si recomandari

Barbat pe tocuri
Michel Martin
18.00 RON
Deania neagra
Alexandru Petria
24.00 RON
Blogstory
Nora Iuga
1.50 RON
Momente. Schite
Ion Luca Caragiale
12.00 RON
Rezistenta prin teatru
Dinu Kivu
29.98 RON
Basme, nuvele, teatru
Barbu Stefanescu Delavrancea
6.54 RON
Institutia moarta a postei
Ionut Chiva
12.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Simion liftnicul (Top 10). Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Petru Cimpoesu

Petru Cimpoesu a publicat inca 5 carti prezente in libraria noastra, Christina Domestica si Vanatorii de suflete, Firesc : Editie cartonata, Noua proze vechi : Fictiuni ilicite, Povestea marelui brigand, Simion liftnicul : Roman cu ingeri si moldoveni.

Top 10+

Simion liftnicul (Top 10)
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter