Simbolurile gradelor de perfectie si ale ordinelor de intelepciune

Simbolurile gradelor de perfectie si ale ordinelor de intelepciune

Editura RAO
45,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Simbolurile gradelor de perfectie si ale ordinelor de intelepciune

Aceasta noua prezentare a simbolurilor masoneriei isi propune, printre altele, sa-l conduca pe cititor in lumea limbajului analogic universal care leaga intre ele multiplele aspecte ale realitatii ce ne inconjoara. Simbolurile nu sunt cu nimic constrangatoare. Ele invita la descoperire, intelegere si meditatie.

Lucrarea de fata mai are scopul de a-i fi spre ajutor oricarui mason in desoperirea bogatiei traditiei, de a-i fi calauza in cercetarea si aprofundarea semnificatiilor uneltelor primite la initiere si pe parcursul trecerii de la un grad la altul. Un studiu atat de pasionant nu s-ar putea lipsi totusi de o metoda de lucru riguroasa si nici de serioase eforturi de reflectie.

Irene Mainguy este autoarea mai multor lucrari important avand ca subiect simbolismul masonic si istoria sa. Este bibliotecar-documentarist cu diploma de stat, responsabil al Bibliotecii masonice a Marelui Orient al Frantei la Paris. Este vicepresedinte al Societatii Franceze de Studii si de cercetare asupra Ritului Scotian.

Cartea "Simbolurile gradelor de perfectie si ale ordinelor de intelepciune" a fost publicata in categoria Beletristica / Thriller & Mistery si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Irene Mainguy si a fost publicata de editura RAO. Se poate cumpara cartea Simbolurile gradelor de perfectie si ale ordinelor de intelepciune prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Simbolurile gradelor de perfectie si ale ordinelor de intelepciune" este de 45.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: noiembrie 2011
ISBN: 978-606-8251-43-1
Pagini: 672
Format: 13 x 20,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Simbolurile gradelor de perfectie si ale ordinelor de intelepciune

Produse similare si recomandari

Oglinda sparta
Agatha Christie
22.99 RON
Cautarea
Wilbur Smith
32.99 RON
Sotul
Dean Koontz
27.99 RON
Dragonul Rosu
Thomas Harris
27.99 RON
Ingerul negru
John Connolly
59.99 RON
Speranta de viata
Dean Koontz
27.99 RON
Ultimul autograf
Michael Connelly
32.90 RON
Prietena diavolului
Peter Robinson
39.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Simbolurile gradelor de perfectie si ale ordinelor de intelepciune. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Irene Mainguy

Pe langa "Simbolurile gradelor de perfectie si ale ordinelor de intelepciune", autorul Irene Mainguy a publicat si Simbolurile masoneriei in mileniul III.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter