Shiatsu, masajul care vindeca. Forta blanda pentru un plus de energie

Shiatsu, masajul care vindeca. Forta blanda pentru un plus de energie

Editura Niculescu
10,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2005 Num─âr de pagini: 160 ISBN: 978-973-748-149-8

Recenzie Shiatsu, masajul care vindeca. Forta blanda pentru un plus de energie

Membru al familiei practicilor medicale orientale (acupunctura, Reiki, ceaiul verde, Ayurveda, Yoga sau Feng Shui), masajul Shiatsu (invocand lucrul degetelor - "shi", prin apasare - "atsu", in vederea recastigarii echilibrului intre corp si suflet si a activarii fortelor de autovindecare), metoda japoneza bazata pe acupunctura si presopunctura chinezeasca (de autotratare sau de tratare a unei alte persoane) si justificata de aceleasi principii energetice si fiziologice, beneficiaza in volum de o promovare "pe intelesul tuturor", o familiarizare asupra unei "tehnici alternative", simple si eficiente in prevenirea si incetinirea evolutiei unor boli.


Caracteristici ale medicinei Extremului Orient;

Bazele medicinei Extremului Orient;

Bazele tehnicii Shiatsu;

Autotratare;

Tratarea altei persoane cu ajutorul tehnicii Shiatsu;

Tratarea altei persoane;

Vindecarea cu ajutorul tehnicii Shiatsu (pofta de mancare; astm; dureri intre vertebre; incontinenta urinara; conjunctivita; hipertensiune arteriala; hipotensiune arteriala; greata; bronsita; diaree; raceala; oboseala; febra; raguseala; intarirea muschiului inimii; rinita alergica; dureri de cap; spasme musculare; dereglari ale ficatului; sangerare nazala; insomnie; ameteli; dureri de dinti);

Indice.

Cartea "Shiatsu, masajul care vindeca. Forta blanda pentru un plus de energie" a fost publicata in categoria Sanatate, nutritie, sport / Masaj, reflexologie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Claudia Schaefer si a fost publicata de editura Niculescu. Se poate cumpara cartea Shiatsu, masajul care vindeca. Forta blanda pentru un plus de energie prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Shiatsu, masajul care vindeca. Forta blanda pentru un plus de energie" este de 10 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Shiatsu, masajul care vindeca. Forta blanda pentru un plus de energie

Produse similare si recomandari

Arta masajului senzual
Lynette Littlerose
9.80 RON
Reflexologia piciorului
Angelo Luciani
13.86 RON
Electrotherapy explained
Val Robertson
0.90 RON
Sauna. Desfatare pentru minte si trup
Chris Schreiber, Jerry Goldberg
39.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Shiatsu, masajul care vindeca. Forta blanda pentru un plus de energie. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Claudia Schaefer

Deocamdata in afara de "Shiatsu, masajul care vindeca. Forta blanda pentru un plus de energie", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Claudia Schaefer.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter