Sfaturi utile pentru vinul casei

Sfaturi utile pentru vinul casei

Editura Ceres
13,08 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2010

Recenzie Sfaturi utile pentru vinul casei

In lucrarea de fata sunt prezentate, pentru producatorii dornici de a-si perfectiona tehnologia de producere a vinului, cateva practici simple, dar hotaratoare in obtinerea unor vinuri sanatoase, cu reale insusiri gustative: folosirea maielei de drojdii selectionate, folosirea dioxidului de sulf, prepararea vinurilor din recolte avariate, vinificarea in alb", practici tehnologice pentru diminuarea gustului foxat al vinurilor obtinute din struguri h.p.d.

Din cuprins :

Conservarea mustului in gospodarie;

Valorificarea rationala a tescovinei;

Prepararea otetului in mica gospodarie etc.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Sfaturi utile pentru vinul casei", publicata in 2 categorii, Ghiduri si carti practice / Ghiduri si carti practice, Agricultura / Viticultura, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Gheorghe Bernaz si a fost publicata de editura Ceres. Se poate cumpara cartea Sfaturi utile pentru vinul casei prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Sfaturi utile pentru vinul casei" este de 13.08 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Sfaturi utile pentru vinul casei

Produse similare si recomandari

Masti pictate - Idei Creative vol. 6
E. Schlitt, N. Wolfganger Von Kleist
12.90 RON
Sisteme de irigare
Jan Tuma
39.90 RON
Fara risc nu exista castig
Roger Fritz
21.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Sfaturi utile pentru vinul casei. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Gheorghe Bernaz

Gheorghe Bernaz a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Ghidul viticultorului amator, Fertilizarea viilor si intretinerea solului in conceptie ecologica, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter