Sfaturi utile pentru parinti

Sfaturi utile pentru parinti

Editura EuroPress
25,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Practic

Recenzie Sfaturi utile pentru parinti

Sala era arhiplina. Ii aveam in fata pe parintii, care cautau sa inteleaga si sa actioneze. Sunt dispusi mai degraba sa-si recunoasca neajunsurile, decat virtutile, dar sunt gata sa asculte si sa se confeseze. S-a discutat despre toate: ordinea din camera, regimul alimentar, folosirea baii, deceptiile in dragoste, muzica, distractiile… Mamele vorbeau despre neputinta lor, despre faptul ca nu-si mai recunosc odrasla iubita in neasteptata ei metamorfoza. Tatii, descumpaniti fiind de fiica lor, care ajungand la pubertate si-a impodobit buricul cu inele si tatuaje, recunosteau ca isi pierd rabdarea.

De fapt fiecare vorbea despre sine, despre framantarile sale, despre nevoia lor de ajutor si sustinere pentru a-si putea rezolva problemele relatiilor lor cu copiii-adolescenti, probleme, ce apar zilnic. Insa o pereche m-a uimit de-a dreptul. Pareau descumpaniti, stateau ca niste copii tinandu-se unul langa altul. Problema este ca cei doi fii majori ai lor au „acaparat” casa, iar parintii sunt obligati sa se supuna regulilor tiranice, care le-au fost impuse de noii „stapani”…

O carte despre copiii dificili, despre asa-zisii copii-problema. Sfaturi inevitabile pentru parinti.

Traducere de Valeriu Graur.

Cartea "Sfaturi utile pentru parinti" a fost publicata in categoria Ghiduri si carti practice / Familie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Larisa Zalunina si a fost publicata de editura EuroPress. Se poate cumpara cartea Sfaturi utile pentru parinti prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Sfaturi utile pentru parinti" este de 25 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2008
ISBN: 978-973-1727-43-1
Pagini: 224
Format: 11 x 18 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Sfaturi utile pentru parinti

Produse similare si recomandari

Cartea tatilor
Alexia Cinzeaca
5.90 RON
Mami, eu cresc! Tu ce faci!
Mihaela Dragan
5.90 RON
Cluburi pentru copii
Vera Secrieriu
5.00 RON
Cum s-a facut de nu mi-am batut copilul
Carmen Musat-Coman
15.00 RON
De-a lungul timpului... dupa nastere
Echipa de ingrijire perinatala Saint-Justine
8.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Sfaturi utile pentru parinti. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Larisa Zalunina

Deocamdata in afara de "Sfaturi utile pentru parinti", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Larisa Zalunina.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter