Set Paradoxuri libertariene în teoria alegerii sociale. Volumul I + volumul II

Set Paradoxuri libertariene în teoria alegerii sociale. Volumul I + volumul II

Editura Economica
20,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Set Paradoxuri libertariene în teoria alegerii sociale. Volumul I + volumul II

Orice proiect de cercetare începe cu identificarea unui spaţiu, a unei arii, în care cunoaşterea actuală poate fi considerată a fi insuficientă sau chiar greşită. Altfel spus, orice cercetător, indiferent de domeniul de cercetare, începe prin identificarea unei probleme, sau a mai multor probleme căreia/cărora el încearcă să îi/le ofere răspuns. Problema, în cazul lucrării de faţă, vizează, în principal, două aspecte.

Primul are o importanţă la nivelul paradigmei, şi se referă la modul în care Teoria Alegerii Sociale (TAS) tratează, în mod tradiţional, regulile de agregare a informaţiilor introduse de indivizi în procesul alegerii sociale.

Cel de-al doilea vizează un anumit rezultat încadrabil în Teoria Alegerii Sociale, şi se referă la modul în care poate fi interpretat acest rezultat, la relevanţa acestuia pentru cunoaşterea noastră în privinţa alegerilor colective.

Cartea "Set Paradoxuri libertariene în teoria alegerii sociale. Volumul I + volumul II" a fost publicata in categoria Economie / Economie mondiala si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Mihai Ungureanu si a fost publicata de editura Economica. Se poate cumpara cartea Set Paradoxuri libertariene în teoria alegerii sociale. Volumul I + volumul II prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Set Paradoxuri libertariene în teoria alegerii sociale. Volumul I + volumul II" este de 20 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-973-709-561-9
Pagini: 320
Format: 17 x 24 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Set Paradoxuri libertariene în teoria alegerii sociale. Volumul I + volumul II

Produse similare si recomandari

Pelerina goala
Charles Handy
50.00 RON
Cum sa iti gasesti clienti
Francine Carton
29.90 RON
Centrele de putere ale lumii
conf. dr. Vasile Paul, Ion Coscodaru
20.00 RON
Economia, firma si managementul bazate pe cunostinte
Nicolescu Ovidiu, Luminita Nicolescu
39.00 RON
Evolutia gandirii economice. Editia a IV-a
Gheorghe Popescu
129.00 RON
Modelare & Simulare economica. Breviar
Camelia Ratiu-Suciu
16.00 RON
Politici macroeconomice de integrare a Romaniei in Uniunea Europeana
Marius Bacescu, F. Dumitrescu, Angelica Bacescu-Carbunaru, Monica Condruz-Bacescu
49.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Set Paradoxuri libertariene în teoria alegerii sociale. Volumul I + volumul II. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Mihai Ungureanu

Deocamdata in afara de "Set Paradoxuri libertariene în teoria alegerii sociale. Volumul I + volumul II", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Mihai Ungureanu.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter